El Servei de Derivació d'Usuaris (SDU) s'encarrega de gestionar les demandes de serveis professionals per part dels usuaris particulars que contacten amb el Col·legi. És a dir, fa de pont entre els usuaris que necessiten ser atesos i els logopedes col·legiats. Per oferir aquest servei amb garanties i eficàcia, el CLC necessita que les dades professionals de les que disposa estiguin actualitzades. Per tant, us convidem a REVISAR i ACTUALITZAR les vostres dades professionals, si és que ja les vareu donar i a DONAR-VOS d'alta en el SDU. Clica el document adjunt, imprimeix-lo, omple'l, signa'l i envia'l al CLC!! *Us recordem que el CLC ofereix un llistat amb els professionals dels que disposa, però l'elecció dels mateixos correspon única i exclusivament al particular, que escull el logopeda que més s'adequa al perfil que desitja.
REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Registrar-me
Al registrar-te, acceptes la Política de Privacitat del CLC i l'ús de galetes

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Notícies
NOTÍCIA DEL CLC > DETALL
05 de novembre 2015
SERVEI DE DERIVACIÓ D'USUARIS
El Servei de Derivació d'Usuaris (SDU) s'encarrega de gestionar les demandes de serveis professionals per part dels usuaris particulars que contacten amb el Col·legi. És a dir, fa de pont entre els usuaris que necessiten ser atesos i els logopedes col·legiats.

Per oferir aquest servei amb garanties i eficàcia, el CLC necessita que les dades professionals de les que disposa estiguin actualitzades. Per tant, us convidem a REVISAR i ACTUALITZAR les vostres dades professionals, si és que ja les vareu donar i a DONAR-VOS d'alta en el SDU. Clica el document adjunt, imprimeix-lo, omple'l, signa'l i envia'l al CLC!!

*Us recordem que el CLC ofereix un llistat amb els professionals dels que disposa, però l'elecció dels mateixos correspon única i exclusivament al particular, que escull el logopeda que més s'adequa al perfil que desitja.
Documents adjunts
Comparteix aquesta notícia