El passat dimarts 28 de març va tenir lloc la signatura del Conveni de Col·laboració entre l'Ajuntament de Barcelona i l'Associació Intercol·legial en l'àmbit de l'atenció a les persones asilades i immigrants amb la finalitat de promoure la seva inclusió en els col·legis professionals. Aquest Conveni és una expressió concreta del compromís de la Intercol·legial amb la defensa dels drets de les persones i té per objecte coordinar l'acció d'ambdues institucions en l'àmbit de l'atenció a les persones asilades i immigrants amb la finalitat de facilitar la implicació i participació de les persones refugiades i immigrades professionals residents a Barcelona als col·legis professionals del seu àmbit d'activitat. Adjuntem la nota de premsa que s'ha publicat sobre aquest conveni.
REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Al registrar-te, acceptes la Política de Privacitat del CLC i l'ús de galetes
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Notícies
NOTÍCIA DEL CLC > DETALL
30 de març 2017
CONVENI DE COL·LABORACIÓ ENTRE L'AJUNTAMENT DE BARCELONA I L'ASSOCIACIÓ INTERCOL·LEGIAL
El passat dimarts 28 de març va tenir lloc la signatura del Conveni de Col·laboració entre l'Ajuntament de Barcelona i l'Associació Intercol·legial en l'àmbit de l'atenció a les persones asilades i immigrants amb la finalitat de promoure la seva inclusió en els col·legis professionals.

Aquest Conveni és una expressió concreta del compromís de la Intercol·legial amb la defensa dels drets de les persones i té per objecte coordinar l'acció d'ambdues institucions en l'àmbit de l'atenció a les persones asilades i immigrants amb la finalitat de facilitar la implicació i participació de les persones refugiades i immigrades professionals residents a Barcelona als col·legis professionals del seu àmbit d'activitat.

Adjuntem la nota de premsa que s'ha publicat sobre aquest conveni.
Comparteix aquesta notícia
Multimèdia