Moltes gràcies a tots els que ja heu contestat el formulari. Ja tenim més de 1.000 registres, però encara en falten uns 1.800. A partir d'aquesta data, si no hem rebut les vostres dades professionals donarem només aquelles que tinguem (nom i cognoms, DNI, núm. de col·legiat, data de naixement i si teniu o no contractada la pòlissa de responsabilitat civil amb la vostra quota col·legial com a exercents). Per llei, el CLC té l'obligació de comunicar les dades professionals de TOTS els seus col·legiats a: (1) el Registre Estatal de Professionals Sanitaris del Ministeri de Sanitat (segons el Reial Decret 640/2017, de 25 de juliol, pel qual es regula el Registre Estatal de Professionals Sanitaris) (2) el Registre de professionals sanitaris de Catalunya del Departament de Salut (segons el Decret 256/2013, de 26 de novembre, pel qual es crea el Registre de professionals sanitaris de Catalunya) ÉS OBLIGATORI QUE OMPLIS AQUEST FORMULARI AMB LES TEVES DADES PROFESSIONALS PER TAL QUE CONSTIS A AMBDÓS REGISTRES. D'AQUESTA FORMA, QUEDA CONSTÀNCIA, A NIVELL ADMINISTRATIU, DE LA TEVA ACTIVITAT PROFESSIONAL. Aprofitem aquest mateix formulari per recollir altres dades d'interès col·legial. Les preguntes marcades com a obligatòries són les que, per llei, estem obligats a comunicar a l'administració. La resta de dades són optatives però t'agrairem que les omplis per tal d'ajudar-nos a donar-te un millor servei. Completar el formulari et suposarà uns 20 minuts aproximadament. Un cop comencis a contestar-lo no el podràs deixar a mitges per seguir en un altre moment. Tanmateix, UN COP FINALITZAT, REBRÀS PER MAIL LA TEVA RESPOSTA AMB UN ENLLAÇ D'EDICIÓ que et permetrà actualitzar les respostes si has deixat alguna pregunta per contestar, si detectes alguna errada o imprecisió, si es produeixen canvis o bé si t'ho sol·licitem des del CLC. CONSERVA EL MISSATGE DE CORREU ELECTRÒNIC QUE REBIS. Moltes gràcies per la teva col·laboració. Formulari: http://bit.ly/FORMULARI-REGISTRE
REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Al registrar-te, acceptes la Política de Privacitat del CLC i l'ús de galetes
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Notícies
NOTÍCIA DEL CLC > DETALL
29 de gener 2018
FORMULARI DE RESPOSTA OBLIGATÒRIA
Moltes gràcies a tots els que ja heu contestat el formulari.
Ja tenim més de 1.000 registres, però encara en falten uns 1.800.

A partir d'aquesta data, si no hem rebut les vostres dades professionals donarem només aquelles que tinguem (nom i cognoms, DNI, núm. de col·legiat, data de naixement i si teniu o no contractada la pòlissa de responsabilitat civil amb la vostra quota col·legial com a exercents).

Per llei, el CLC té l'obligació de comunicar les dades professionals de TOTS els seus col·legiats a:

(1) el Registre Estatal de Professionals Sanitaris del Ministeri de Sanitat (segons el Reial Decret 640/2017, de 25 de juliol, pel qual es regula el Registre Estatal de Professionals Sanitaris)

(2) el Registre de professionals sanitaris de Catalunya del Departament de Salut (segons el Decret 256/2013, de 26 de novembre, pel qual es crea el Registre de professionals sanitaris de Catalunya)

ÉS OBLIGATORI QUE OMPLIS AQUEST FORMULARI AMB LES TEVES DADES PROFESSIONALS PER TAL QUE CONSTIS A AMBDÓS REGISTRES. D'AQUESTA FORMA, QUEDA CONSTÀNCIA, A NIVELL ADMINISTRATIU, DE LA TEVA ACTIVITAT PROFESSIONAL.

Aprofitem aquest mateix formulari per recollir altres dades d'interès col·legial. Les preguntes marcades com a obligatòries són les que, per llei, estem obligats a comunicar a l'administració. La resta de dades són optatives però t'agrairem que les omplis per tal d'ajudar-nos a donar-te un millor servei.

Completar el formulari et suposarà uns 20 minuts aproximadament. Un cop comencis a contestar-lo no el podràs deixar a mitges per seguir en un altre moment. Tanmateix, UN COP FINALITZAT, REBRÀS PER MAIL LA TEVA RESPOSTA AMB UN ENLLAÇ D'EDICIÓ que et permetrà actualitzar les respostes si has deixat alguna pregunta per contestar, si detectes alguna errada o imprecisió, si es produeixen canvis o bé si t'ho sol·licitem des del CLC. CONSERVA EL MISSATGE DE CORREU ELECTRÒNIC QUE REBIS.

Moltes gràcies per la teva col·laboració.

Formulari: http://bit.ly/FORMULARI-REGISTRE
 
Comparteix aquesta notícia
Multimèdia