D'acord amb el que disposen els articles 31 i 32 dels Estatuts del Col·legi de Logopedes de Catalunya publicats al DOGC número 5460 de 8 de setembre de 2009 en relació amb l'apartat b) de l'article 29 dels Estatuts, la Sra. Mireia Sala i Torrent, Degana del Col·legi de Logopedes de Catalunya, en compliment de l'acord adoptat en la reunió de la Junta de Govern del dia 26 d'octubre del 2018, convoca a tots els col·legiats a participar a l'Assemblea General Extraordinària que tindrà lloc a la seu del CLC al Passatge Pagès, núm. 13, de Barcelona, el proper dia 13 de desembre de 2018. Assemblea Extraordinària Dia: dijous 13 de desembre de 2018 Hora: 1a convocatòria - 19.30 h 2a convocatòria - 20.00 h Lloc: Seu del CLC Ptge. Pagès, 13, Barcelona Ordre del dia:* 1. Aprovar, si s'escau, el Codi ètic del Col·legi de Logopedes de Catalunya**. 2. Torn obert de paraula. Atentament, Mireia Sala i Torrent Degana * D'acord amb el que disposa l'article 32 dels Estatuts, aquest ordre del dia és provisional, atès que els col·legiats poden formular-hi proposicions fins els quinze dies abans de la celebració de l'Assemblea. Si no es formulen proposicions dins d'aquest termini, aquest ordre del dia esdevindrà definitiu. **El document Codi ètic del Col·legi de Logopedes de Catalunya estarà a la vostra disposició a la seu del CLC i a la pàgina web del CLC www.clc.cat una vegada hagi finalitzat el termini per presentar esmenes i la Junta de Govern hagi aprovat el text que eleva a l'Assemblea per a la seva aprovació, després de valorar les esmenes presentades. Es recorda que es podran presentar esmenes fins el dimarts dia 27 de novembre de 2018, inclòs. Important: Cal recordar que s'ha de portar el carnet de col·legiat, és necessari per entrar a l'Assemblea. Comptem amb la vostra imprescindible participació!
REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Al registrar-te, acceptes la Política de Privacitat del CLC i l'ús de galetes
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Notícies
NOTÍCIA DEL CLC > DETALL
09 de novembre 2018
ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA
D'acord amb el que disposen els articles 31 i 32 dels Estatuts del Col·legi de Logopedes de Catalunya publicats al DOGC número 5460 de 8 de setembre de 2009 en relació amb l'apartat b) de l'article 29 dels Estatuts, la Sra. Mireia Sala i Torrent, Degana del Col·legi de Logopedes de Catalunya, en compliment de l'acord adoptat en la reunió de la Junta de Govern del dia 26 d'octubre del 2018, convoca a tots els col·legiats a participar a l'Assemblea General Extraordinària que tindrà lloc a la seu del CLC al Passatge Pagès, núm. 13, de Barcelona, el proper dia 13 de desembre de 2018.

Assemblea Extraordinària

Dia: dijous 13 de desembre de 2018
Hora: 1a convocatòria - 19.30 h
2a convocatòria - 20.00 h
Lloc: Seu del CLC
Ptge. Pagès, 13, Barcelona

Ordre del dia:*
1. Aprovar, si s'escau, el Codi ètic del Col·legi de Logopedes de Catalunya**.
2. Torn obert de paraula.

Atentament,

Mireia Sala i Torrent
Degana

* D'acord amb el que disposa l'article 32 dels Estatuts, aquest ordre del dia és provisional, atès que els col·legiats poden formular-hi proposicions fins els quinze dies abans de la celebració de l'Assemblea. Si no es formulen proposicions dins d'aquest termini, aquest ordre del dia esdevindrà definitiu.
**El document Codi ètic del Col·legi de Logopedes de Catalunya estarà a la vostra disposició a la seu del CLC i a la pàgina web del CLC www.clc.cat una vegada hagi finalitzat el termini per presentar esmenes i la Junta de Govern hagi aprovat el text que eleva a l'Assemblea per a la seva aprovació, després de valorar les esmenes presentades. Es recorda que es podran presentar esmenes fins el dimarts dia 27 de novembre de 2018, inclòs.

Important: Cal recordar que s'ha de portar el carnet de col·legiat, és necessari per entrar a l'Assemblea.
Comptem amb la vostra imprescindible participació!
Agenda d'actes · Veure tots (4)