OFERTA DE FEINA: Es busca logopeda a Cambrils (Tarragona)

Un centre privat busca logopeda infantil per atenció a infants i adolescents. 

Vegeu més detalls d'aquesta oferta i 10 ofertes noves a la borsa de feina del Col·legi, a l'àrea col·legial. 
CARTA DE COMIAT DE LA PRESIDENTA DEL CGCL 

Us informem que la Sra. Mireia Sala s'acomiada com a presidenta del Consejo General de Colegios de Logopedas.

Trobareu la carta de comiat al següent enllaç:
RECORDATORI: ENQUESTA SOBRE LES COMPETÈNCIES DELS LOGOPEDES EN DISFÀGIA

La comisión de disfagia del Consejo General de Colegios de Logopedas ha creat una enquesta amb l'objectiu de conèixer la formació i el treball en disfàgia dels logopedes espanyols.

La comisión ha ampliat el termini i la recollida de dades finalitzarà el proper 15 de maig. Agrairem que contesteu l'enquesta a l'enllaç següent:
COLEGIO DE LOGOPEDAS DE MADRID

El Colegio de Logopedas de Madrid organitza el curs Intervención en los trastornos de los sonidos del habla (TSH), a càrrec de Celia Teira i Nuria Polo, pels dies 5 i 6 de maig en format presencial.

Podeu fer la inscripció en el següent enllaç:
POSTGRAU EN TRASTORNS DEL COMPORTAMENT ALIMENTARI EN PEDIATRIA

El Postgrau en Trastorns del Comportament Alimentari en Pediatria impartit per UManresa (UVIC·UCC) és un programa en modalitat online adreçat a logopedes i fonoaudiòlegs titulats. El seu objectiu és aportar coneixements i habilitats als professionals en l'avaluació, diagnòstic i intervenció de la població neopediàtrica amb canvis en la funció alimentària; basats en la comprensió dels aspectes orgànics, oromotors, sensorials, emocionals, conductuals i funcionals implicats en les especificitats de les condicions de dificultat per a l'alimentació infantil. 

Els col·legiats del CLC disposen d'un descompte. Trobareu més informació a l'enllaç següent:
DESCOMPTES UNIVERSITAT OBERTA DE CATALUNYA (UOC)

Gràcies a l'acord entre el CLC i la UOC, us podeu beneficiar de grans descomptes per continuar millorant professionalment.

Creixeu amb la universitat pionera en aprenentatge en línia i amb una metodologia 100 % digital i sense horaris.

Trobareu el codi de descompte a la zona restringida del web i més informació en el següent enllaç:

Has rebut aquest correu com a Logopeda col·legiat/da al CLC
Si desitges donar-te de baixa dels nostres comunicats, pots fer-ho des d'aquí

 

 

 

Informació legal > La informació inclosa en aquest email és CONFIDENCIAL. Si vostè llegeix aquest missatge i no és el destinatari indicat, l'informem que està totalment prohibida qualsevol utilització, divulgació, distribució i/o reproducció d'aquesta comunicació, total o parcial, sense autorització expressa en virtut de la legislació vigent. Si ha rebut aquest missatge per error, li preguem que ens ho notifiqui immediatament per aquesta via i procedeixi a la seva eliminació junt amb els fitxers annexes sense llegir-lo ni gravar-lo.
En virtut d'allò establert a la Llei 15/1999 i la LSSICE 34/2002, l'informem que les seves dades formen part d'un fitxer titularitat de COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La informació registrada s'utilitzarà per informar-li, per qualsevol mitjà electrònic, de les nostres activitats. Vostè pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la següent adreça: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.
En compliment de la Llei 34/2002 d'11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, l'informem que pot revocar en qualsevol moment, de forma senzilla i gratuïta, el consentiment per a la recepció de correu electrònic, enviant un correu electrònic amb la seva sol·licitud a: info@clc.cat

Información legal > La información incluida en este email es CONFIDENCIAL. Si usted lee este mensaje y no es el destinatario indicado, le informamos que está totalmente prohibida cualquier utilización, divulgación, distribución y/o reproducción de esta comunicación, total o parcial, sin autorización expresa en virtud de la legislación vigente. Si ha recibido este mensaje por error, le rogamos que nos lo notifique inmediatamente por esta vía y proceda a su eliminación junto con los ficheros anexos sin leerlo ni grabarlo.

En virtud de lo establecido en la Ley 15/1999 i la LSSICE 34/2002, le informamos que sus datos forman parte de un fichero cuya titularidad es del COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La información registrada se utilizará para informarle, por cualquier medio electrónico, de nuestras actividades. Usted puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la siguiente dirección: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.

En cumplimiento de la Ley 34/2002 de 11 de julio de Servicios de la Sociedad de la Información y del Comercio Electrónico, le informamos que puede revocar en cualquier momento, de forma sencilla y gratuita, el consentimiento para la recepción de correo electrónico, enviando un correo electrónico con su solicitud a: info@clc.cat