OFERTA DE FEINA: Es busca logopeda a Cambodja (Àsia)

Es busca logopeda a jornada completa per a clínica pediàtrica.

Vegeu més detalls d'aquesta oferta i 10 ofertes noves a la borsa de feina del Col·legi, a l'àrea col·legial. 
COLEGIO DE LOGOPEDAS DE CANTABRIA

El Colegio de Logopedas de Cantabria organitza el curs Estrategias de regulación en el autismo, a càrrec d'Anabel Cornago, el dia 27 de maig en format en línia de 9:15 a 13:30 h.

Podeu fer la inscripció en el següent enllaç:
COLEGIO DE LOGOPEDAS DE CASTILLA LA MANCHA

El Colegio de Logopedas de Castilla La Mancha organitza el curs Intervención logopédica en trastornos de cabeza y cuello, a càrrec de Salvador Jiménez Hernández.

El curs es durà a terme el dia 17 de juny de 2023 en modalitat en línia. Per fer la inscripció cliqueu el següent enllaç:
COLEGIO DE LOGOPEDAS DE CASTILLA Y LEÓN

El Colegio de Logopedas de Castilla y León ha canviat les dates del curs Cómo entender la CAA a través del lenguaje natural asistido y lectoescritura, a càrrec de Sol Solís. Es durà a terme els dies 7, 8, 21 i 22 d'octubre, en format en línia de 09:00 a 14:00 h.

Més informació en el següent enllaç:
BEQUES SUPORT EDUCATIU CURS 2023-2024

S'ha obert la convocatòria d'ajuts per a l'alumnat amb necessitats específiques de suport educatiu per al curs 2023-2024.

Es podrà sol·licitar un ajut complementari de 400 € per qui acrediti necessitat específica de suport educatiu segons els requisits dela convocatòria.

El termini de presentació de sol·licituds és del 8 de maig al 20 de setembre. Més informació en el següent enllaç:

Has rebut aquest correu com a Logopeda col·legiat/da al CLC
Si desitges donar-te de baixa dels nostres comunicats, pots fer-ho des d'aquí

 

 

 

Informació legal > La informació inclosa en aquest email és CONFIDENCIAL. Si vostè llegeix aquest missatge i no és el destinatari indicat, l'informem que està totalment prohibida qualsevol utilització, divulgació, distribució i/o reproducció d'aquesta comunicació, total o parcial, sense autorització expressa en virtut de la legislació vigent. Si ha rebut aquest missatge per error, li preguem que ens ho notifiqui immediatament per aquesta via i procedeixi a la seva eliminació junt amb els fitxers annexes sense llegir-lo ni gravar-lo.
En virtut d'allò establert a la Llei 15/1999 i la LSSICE 34/2002, l'informem que les seves dades formen part d'un fitxer titularitat de COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La informació registrada s'utilitzarà per informar-li, per qualsevol mitjà electrònic, de les nostres activitats. Vostè pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la següent adreça: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.
En compliment de la Llei 34/2002 d'11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, l'informem que pot revocar en qualsevol moment, de forma senzilla i gratuïta, el consentiment per a la recepció de correu electrònic, enviant un correu electrònic amb la seva sol·licitud a: info@clc.cat

Información legal > La información incluida en este email es CONFIDENCIAL. Si usted lee este mensaje y no es el destinatario indicado, le informamos que está totalmente prohibida cualquier utilización, divulgación, distribución y/o reproducción de esta comunicación, total o parcial, sin autorización expresa en virtud de la legislación vigente. Si ha recibido este mensaje por error, le rogamos que nos lo notifique inmediatamente por esta vía y proceda a su eliminación junto con los ficheros anexos sin leerlo ni grabarlo.

En virtud de lo establecido en la Ley 15/1999 i la LSSICE 34/2002, le informamos que sus datos forman parte de un fichero cuya titularidad es del COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La información registrada se utilizará para informarle, por cualquier medio electrónico, de nuestras actividades. Usted puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la siguiente dirección: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.

En cumplimiento de la Ley 34/2002 de 11 de julio de Servicios de la Sociedad de la Información y del Comercio Electrónico, le informamos que puede revocar en cualquier momento, de forma sencilla y gratuita, el consentimiento para la recepción de correo electrónico, enviando un correo electrónico con su solicitud a: info@clc.cat