14es Jornades Interdisciplinàries Catalanes de Residències de Gent Gran 

13 i 14 de març de 2020 a l'Espai Pujades de Barcelona
Podeu formalitzar ja la vostra inscripció i presentar els vostres treballs en format pòster

El CLC assumeix una part del cost i concedeix 10 beques a les primeres deu inscripcions, aprofiteu-les!

Trobareu tota la informació clicant a l'enllaç
REUNIÓ AMB L'ASSOCIACIÓ CATALANA PER A LA PROMOCIÓ DE LES PERSONES SORDES (ACAPPS)

El passat 10 de gener de 2020 el CLC va mantenir una reunió amb Laia Sullastres (directora tècnica) i Magda Giralt (tècnica del servei d'atenció a les famílies) de l'Associació Catalana per a la Promoció de les Persones Sordes per tal d'explorar possibles vies de col·laboració. 
REVISTA LOGOPÈDIA NÚMERO 35

Us informem que aquest mes rebreu la Revista Logopèdia número 35 amb continguts molt interessants.

Conscients que hem de ser més sostenibles us recordem que podeu demanar la Revista en format digital. Ho podeu comunicar a info@clc.cat i la rebreu al vostre correu electrònic.  

BORSA DE TREBALL DEL CLC


Busques feina com a logopeda? Vols anunciar una oferta? Registra't i accedeix a la borsa de treball del CLC, un servei gratuït i exclusiu per a col·legiats/des a www.clc.cat

Taller: La realidad virtual y la tecnología en la intervención logopédica de la tartamudez
A càrrec de Manuela Torres
Dissabte 8 de febrer 2020 al CLC (8 hores)

Curs: Valoración e intervención del trastorno específico/evolutivo del lenguaje
A càrrec de Gerardo Aguado
Divendres 13 de marc 2020 al CLC (8 hores)
Places exhaurides

Sessió: Estudi del CELF 5
A càrrec de Gerardo Aguado
Dissabte 14 de març 2020 al Centre Cívic Ateneu Fort Pienc (3,5 hores)
Inscripció gratuïta per a logopedes col·legiats/des al CLC.
Places exhaurides

Seminari: Les escales de Wechsler: WISC V i WPPSI IV. Interpretació i anàlisi de casos
A càrrec d'Ignasi Ivern
Dissabte 18 d'abril 2020 al CLC (6 hores)
Inscripció gratuïta per a logopedes col·legiats/des al CLC.
Places exhaurides
I ENCUENTRO SOCIEDAD CIVIL PARA EL ESTADO DE BIENESTAR
"Diez Retos para 2030: Compromiso de diálogo civil y político para la Educación,
Sanidad, Servicios Sociales y Pensiones"
Madrid, 22 de febrer 
Inscripció gratuïta
CURSO de LASERTERAPIA para Logopedas
Organitza: Colegio Profesional de Logopedas de Castilla y León
Valladolid, 22 i 23 de febrer

Has rebut aquest correu com a Logopeda col·legiat/da al CLC
Si desitges donar-te de baixa dels nostres comunicats, pots fer-ho des d'aquí

 

 

 

Informació legal > La informació inclosa en aquest email és CONFIDENCIAL. Si vostè llegeix aquest missatge i no és el destinatari indicat, l'informem que està totalment prohibida qualsevol utilització, divulgació, distribució i/o reproducció d'aquesta comunicació, total o parcial, sense autorització expressa en virtut de la legislació vigent. Si ha rebut aquest missatge per error, li preguem que ens ho notifiqui immediatament per aquesta via i procedeixi a la seva eliminació junt amb els fitxers annexes sense llegir-lo ni gravar-lo.
En virtut d'allò establert a la Llei 15/1999 i la LSSICE 34/2002, l'informem que les seves dades formen part d'un fitxer titularitat de COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La informació registrada s'utilitzarà per informar-li, per qualsevol mitjà electrònic, de les nostres activitats. Vostè pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la següent adreça: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.
En compliment de la Llei 34/2002 d'11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, l'informem que pot revocar en qualsevol moment, de forma senzilla i gratuïta, el consentiment per a la recepció de correu electrònic, enviant un correu electrònic amb la seva sol·licitud a: info@clc.cat

Información legal > La información incluida en este email es CONFIDENCIAL. Si usted lee este mensaje y no es el destinatario indicado, le informamos que está totalmente prohibida cualquier utilización, divulgación, distribución y/o reproducción de esta comunicación, total o parcial, sin autorización expresa en virtud de la legislación vigente. Si ha recibido este mensaje por error, le rogamos que nos lo notifique inmediatamente por esta vía y proceda a su eliminación junto con los ficheros anexos sin leerlo ni grabarlo.

En virtud de lo establecido en la Ley 15/1999 i la LSSICE 34/2002, le informamos que sus datos forman parte de un fichero cuya titularidad es del COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La información registrada se utilizará para informarle, por cualquier medio electrónico, de nuestras actividades. Usted puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la siguiente dirección: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.

En cumplimiento de la Ley 34/2002 de 11 de julio de Servicios de la Sociedad de la Información y del Comercio Electrónico, le informamos que puede revocar en cualquier momento, de forma sencilla y gratuita, el consentimiento para la recepción de correo electrónico, enviando un correo electrónico con su solicitud a: info@clc.cat