LA PRESIDENTA DEL CONSEJO GENERAL DE COLEGIOS DE LOGOPEDAS ES REUNEIX AMB LA MINISTRA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL 

El passat 6 de març la presidenta del CGCL Mireia Sala es va reunir amb la Ministra d'Educació i Formació Professional María Isabel Celaá. A la reunió hi van assisitr també Fátima Rodríguez (Assessora del Gabinet de la Ministra), Climent Giné (Professor emèrit de la Universitat Ramon Llull), Elena Martin (Catedràtica de Psicologia de l'Educació de la Universidad Autónoma de Madrid), Nuria Manzano (Directora del Centro Nacional de Investigación e Innovación Educativa del Ministerio) i Juana María Hernandez (Consellera tècnica del CNIIE).
TROBADA DE LA PRESIDENTA DEL CONSEJO GENERAL DE COLEGIOS DE LOGOPEDAS AMB LA MINISTRA DE TREBALL I ECONOMIA SOCIAL

El passat 5 de març la presidenta del Consejo General de Colegios de Logopedas Mireia Sala va conversar amb la Ministra de Treball i Economia Social Yolanda Díaz, qui va valorar molt positivament la logopèdia.
COMUNICATS DAVANT L'ALERTA SANITÀRIA PROVOCADA PEL COVID-19

Adjuntem comunicat del Col·legi de Logopedes de Catalunya i comunicat del Consejo General de Colegios de Logopedas i dels 14 col·legis de logopedes d'Espanya davant l'alerta sanitària provocada pel COVID-19.

RECORDATORI ACTES AJORNATS


Us recordem que, en compliment de la resolució emesa pel Departament de Salut en resposta a la crisi pel coronavirus, s'ajornen els següents actes: 

- Curs de TEL a càrrec del Gerardo Aguado previst pel dia 13 de març.
- Sessió del CELF-5 a càrrec del Gerardo Aguado prevista pel dia 14 de març.
- 14es Jornades Interdisciplinàries Catalanes de Residències de Gent Gran previstes pels dies 13 i 14 de març s'ajornen als dies 19 i 20 de juny.
- Curs d'Avaluació clínica dels fonaments del llenguatge. Anàlisi i interpretació 1a edició previst pel dia 20 de març.

RECORDATORI COMUNICAT DEL COMITÈ ORGANITZADOR DEL CONGRÉS

Adjuntem de nou el comunicat del comitè organitzador del XXXII Congrés Internacional d'AELFA-IF i V Congrés del CLC segons el qual es mantenen les dates, la seu i el programa del Congrés.
Avaluació clínica dels fonaments del llenguatge. Anàlisi i interpretació. (1a edició)
A càrrec de Teresa Vilardaga i Belén Cumplido
Divendres 20 de març al CLC de 15 a 19 h (AJORNAT)
Places exhaurides 

Avaluació clínica dels fonaments del llenguatge. Anàlisi i interpretació. (2a edició)
A càrrec de Teresa Vilardaga i Belén Cumplido
Divendres 27 de març al CLC de 15 a 19 h
Places exhaurides

Seminari: Les escales de Wechsler: WISC V i WPPSI IV. Interpretació i anàlisi de casos
A càrrec d'Ignasi Ivern
Dissabte 18 d'abril al CLC (6 hores)
Inscripció gratuïta per a logopedes col·legiats/des al CLC.
Places exhaurides

Seminari: Disfàgia Orofaríngia en el Malalt Oncològic de Cap i Coll
A càrrec de Natàlia Fina i Anna Tomàs
Dissabte 24 d'octubre 2020 (4 hores)

COMISSIÓ DE DONES I IGUALTAT


Adjuntem nota de premsa de la Intercol·legial. Els Col·legis Professionals analitzen el camí a recórrer cap a la igualtat de gènere.   

COMISSIÓ DE DONES I IGUALTAT


Vídeo del Decàleg per l'Equitat de Gènere en l'àmbit dels Col·legis Professionals de Catalunya.

VÍDEO DE LA PRESIDENTA DEL CGCL

Compartim vídeo de la presidenta del Consejo General de Colegios de Logopedas Mireia Sala, en motiu del Congrés de Unión Profesional 20+20 dut a terme els dies 5 i 6 de març de 2020. 
RECONEIXEMENT DE UNIÓN PROFESIONAL AL CGCL

El passat 6 de març, en el marc del Congreso UP 20+20, la vicepresidenta primera del Consejo General de Colegios de Logopedas Ana Vázquez Lojo va recollir el reconeixement de Unión Profesional pel compromís del Consejo en Ètica i Deontologia.
CELEBRADA L'ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA 2020 DEL CONSEJO

El passat dissabte 7 de març del 2020 es va celebrar l'Assemblea General Ordinària del Consejo General de Colegios de Logopedas a la Seu del Colegio Profesional de Logopedas de la Comunidad de Madrid.

Colegio Profesional de Logopedas de Galicia

Curso de Técnica vocal para voz hablada y cantada

28 de marzo A Coruña
Descompte a col·legiats

III Jornades Internacionals EDAI
21, 22 i 23 de maig al CosmoCaixa, Barcelona.
Amb la col·laboració del CLC.
Seminari Del TEL al TDL: Com impacta la nova concepció teòrica sobre el trastorn en la pràctica professional?
24 de març a les 18 h a la seu UOC de Reus
L'assistència a la sessió és gratuïta, però cal que empleneu el formulari que trobareu a l'enllaç. 

Has rebut aquest correu com a Logopeda col·legiat/da al CLC
Si desitges donar-te de baixa dels nostres comunicats, pots fer-ho des d'aquí

 

 

 

Informació legal > La informació inclosa en aquest email és CONFIDENCIAL. Si vostè llegeix aquest missatge i no és el destinatari indicat, l'informem que està totalment prohibida qualsevol utilització, divulgació, distribució i/o reproducció d'aquesta comunicació, total o parcial, sense autorització expressa en virtut de la legislació vigent. Si ha rebut aquest missatge per error, li preguem que ens ho notifiqui immediatament per aquesta via i procedeixi a la seva eliminació junt amb els fitxers annexes sense llegir-lo ni gravar-lo.
En virtut d'allò establert a la Llei 15/1999 i la LSSICE 34/2002, l'informem que les seves dades formen part d'un fitxer titularitat de COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La informació registrada s'utilitzarà per informar-li, per qualsevol mitjà electrònic, de les nostres activitats. Vostè pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la següent adreça: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.
En compliment de la Llei 34/2002 d'11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, l'informem que pot revocar en qualsevol moment, de forma senzilla i gratuïta, el consentiment per a la recepció de correu electrònic, enviant un correu electrònic amb la seva sol·licitud a: info@clc.cat

Información legal > La información incluida en este email es CONFIDENCIAL. Si usted lee este mensaje y no es el destinatario indicado, le informamos que está totalmente prohibida cualquier utilización, divulgación, distribución y/o reproducción de esta comunicación, total o parcial, sin autorización expresa en virtud de la legislación vigente. Si ha recibido este mensaje por error, le rogamos que nos lo notifique inmediatamente por esta vía y proceda a su eliminación junto con los ficheros anexos sin leerlo ni grabarlo.

En virtud de lo establecido en la Ley 15/1999 i la LSSICE 34/2002, le informamos que sus datos forman parte de un fichero cuya titularidad es del COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La información registrada se utilizará para informarle, por cualquier medio electrónico, de nuestras actividades. Usted puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la siguiente dirección: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.

En cumplimiento de la Ley 34/2002 de 11 de julio de Servicios de la Sociedad de la Información y del Comercio Electrónico, le informamos que puede revocar en cualquier momento, de forma sencilla y gratuita, el consentimiento para la recepción de correo electrónico, enviando un correo electrónico con su solicitud a: info@clc.cat