BEQUES SUPORT EDUCATIU CURS 2020-2021 

Oberta la convocatòria d'ajudes per a l'alumnat amb necessitats específiques de suport educatiu per al curs 2020-2021.

Termini de presentació de sol·licituds: 30 de setembre.
ACTUALITZACIONS SOBRE MASCARETES TRANSPARENTS

Hem rebut moltes consultes per part dels col·legiats en relació a l'ús de mascaretes transparents que permetin veure la boca de la persona que parla en les sessions presencials de logopèdia.

La homologació que tenen les mascaretes transparents homologades que hi ha al mercat és una homologació com a mascareta higiènica. Això vol dir que ni són un Equip de Protecció Individual (EPI) ni són un Producte Sanitari (PS).

Us enllacem una infografia amb les indicacions del Ministeri de Sanitat en relació als diferents tipus de mascaretes existents. Aquesta és la normativa que cada professional ha d'adaptar al seu context professional concret.

Recordeu que les mascaretes són només un mitjà complementari de protecció i que és fonamental seguir complint amb la resta de mesures preventives recomanades pel Ministeri de Sanitat.
ACTUALITZACIONS SOBRE DETECCIÓ PRECOÇ DE CASOS I SEGUIMENT DE CONTACTES ESTRETS

Us enllacem un material divulgatiu editat pel Departament de Salut en relació a la detecció 
precoç de casos i seguiment de contactes estrets. 

Trobareu més informació aquí: https://bit.ly/3i7APs0
CITA PRÈVIA

Us informem que des de l'1 de setembre hem tornat amb l'horari presencial de 9 a 19 h.

En el cas que sigui imprescindible una visita al Col·legi s'haurà de sol·licitar cita prèvia a través de l'adreça de correu electrònic info@clc.cat o bé per telèfon al 93 487 83 93. 
BORSA DE TREBALL

Busques feina com a logopeda? Vols anunciar una oferta? Registra't i accedeix a la borsa de treball del CLC, un servei gratuït i exclusiu per a col·legiats/des. 
DERIVACIÓ d'USUARIS i ASSESSORAMENT PROFESSIONAL

Us recordem que el CLC ofereix als usuaris que ens contacten una llista de logopedes col·legiats que exerceixen a prop seu i que poden oferir-li uns serveis professionals ajustats a la seva demanda.

Si esteu interessats us podeu donar d'alta en l'enllaç i omplir el formulari amb les vostres especialitats. 
SEMINARI: DISFÀGIA OROFARÍNGIA EN EL MALALT ONCOLÒGIC DE CAP I COLL

A càrrec de Natàlia Fina i Anna Tomàs
Dissabte 24 d'octubre 2020 (4 hores)
FORMACIONS SUBVENCIONADES CONSORCI 2020-2021

A través del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya hem tingut accés a diferents cursos subvencionats per als col·legiats/des. 

Aquests cursos estan destinats a treballadors/es adscrits al Règim General, autònoms/es i persones en situació d'atur.

Trobareu el calendari d'accions formatives sense cost a l'apartat Formació Externa del Web del Col·legi.
AVANTATGES DE LA INTERCOL·LEGIAL

Tests PCR i/o Serològics per a col·legiats/des.

La Intercol·legial ha pactat preus especials amb dos laboratoris per als col·legiats/des que vulguin fer-se tests de detecció de Coronavirus: test PCR, a partir de 115 € sense prescripció mèdica prèvia i/o Serològics.

Has rebut aquest correu com a Logopeda col·legiat/da al CLC
Si desitges donar-te de baixa dels nostres comunicats, pots fer-ho des d'aquí

 

 

 

Informació legal > La informació inclosa en aquest email és CONFIDENCIAL. Si vostè llegeix aquest missatge i no és el destinatari indicat, l'informem que està totalment prohibida qualsevol utilització, divulgació, distribució i/o reproducció d'aquesta comunicació, total o parcial, sense autorització expressa en virtut de la legislació vigent. Si ha rebut aquest missatge per error, li preguem que ens ho notifiqui immediatament per aquesta via i procedeixi a la seva eliminació junt amb els fitxers annexes sense llegir-lo ni gravar-lo.
En virtut d'allò establert a la Llei 15/1999 i la LSSICE 34/2002, l'informem que les seves dades formen part d'un fitxer titularitat de COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La informació registrada s'utilitzarà per informar-li, per qualsevol mitjà electrònic, de les nostres activitats. Vostè pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la següent adreça: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.
En compliment de la Llei 34/2002 d'11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, l'informem que pot revocar en qualsevol moment, de forma senzilla i gratuïta, el consentiment per a la recepció de correu electrònic, enviant un correu electrònic amb la seva sol·licitud a: info@clc.cat

Información legal > La información incluida en este email es CONFIDENCIAL. Si usted lee este mensaje y no es el destinatario indicado, le informamos que está totalmente prohibida cualquier utilización, divulgación, distribución y/o reproducción de esta comunicación, total o parcial, sin autorización expresa en virtud de la legislación vigente. Si ha recibido este mensaje por error, le rogamos que nos lo notifique inmediatamente por esta vía y proceda a su eliminación junto con los ficheros anexos sin leerlo ni grabarlo.

En virtud de lo establecido en la Ley 15/1999 i la LSSICE 34/2002, le informamos que sus datos forman parte de un fichero cuya titularidad es del COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La información registrada se utilizará para informarle, por cualquier medio electrónico, de nuestras actividades. Usted puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la siguiente dirección: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.

En cumplimiento de la Ley 34/2002 de 11 de julio de Servicios de la Sociedad de la Información y del Comercio Electrónico, le informamos que puede revocar en cualquier momento, de forma sencilla y gratuita, el consentimiento para la recepción de correo electrónico, enviando un correo electrónico con su solicitud a: info@clc.cat