FE D'ERRATES

A causa d'un error en l'edició de la revista número 36 Logopèdia, no es va publicar una de les experiències professionals amb la COVID-19 previstes.

Us enllacem la revista en format digital esmenada. A les pàgines 26-27 trobareu l'entrevista a la col·legiada Diana Grandi que, per error, no apareix en la versió en paper.

Demanem disculpes a l'autora pel greuge que li hagi pogut ocasionar aquesta errada.
BENVINGUDA ALS NOUS COL·LEGIATS

Moltes felicitats a tots i totes els que us heu graduat durant el curs 2019-2020 en Logopèdia per la UAB, URL i UVic-UCC/UOC.

Benvingudes i benvinguts a la professió! Us esperem per formar part de la família de la #logopèdia #unlogopedafamoltmesdelquepenses 
CITA PRÈVIA

Us informem que des de l'1 de setembre hem tornat amb l'horari presencial de 9 a 19 h.

En el cas que sigui imprescindible una visita presencial s'haurà de sol·licitar cita prèvia a través de l'adreça de correu electrònic info@clc.cat o bé per telèfon al 93 487 83 93. 
SEMINARI: DISFÀGIA OROFARÍNGIA EN EL MALALT ONCOLÒGIC DE CAP I COLL
(Places exhaurides, apunta't en llista d'espera)

A càrrec de Natàlia Fina i Anna Tomàs
Dissabte 24 d'octubre 2020 (4 hores) - Format online.
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA

MGC Mútua és una entitat asseguradora sense ànim de lucre amb la que el Col·legi té un acord de col·laboració pel qual els col·legiats gaudeixen d'avantatges en la concertació de les seves assegurances de salut.

Ara, a més, MGC Mútua ha engegat una campanya promocional que ofereix una quota fixa de 29 €/mes per als fills i filles fins els 18 anys i, descomptes per a la resta de membres del col·lectiu familiar.
AVANTATGES BANC SABADELL

PROfessional Informa - Newsletter Setembre 2020.

Compte Estalvi Expansió - Una forma fàcil d'estalviar.

Trobareu més informació al Web a l'apartat Àrea Col·legial, Avantatges per a Col·legiats. 
CONSORCI DE NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA

Inici inscripcions cursos de Català - Noves modalitats i preus més reduïts.
RECORDATORI: FORMACIONS SUBVENCIONADES CONSORCI 2020-2021

A través del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya hem tingut accés a diferents cursos subvencionats per als col·legiats/des. Aquests cursos estan destinats a treballadors/es adscrits al Règim General, autònoms/es i persones en situació d'atur.

Trobareu el calendari d'accions formatives sense cost a l'apartat Formació Externa del Web del Col·legi. 
NOVA CAMPANYA TARDOR HOTELIUS CLUB

Dona la benviguda a la tardor viajant al millor preu amb descomptes fins el 20% més el teu 15% de descompte habitual amb HOTELIUS Club.
FORMACIÓ CONTINUA EN TEMPS DE COVID-19

Des del Consejo General de Colegios de Logopedas compartim el projecte de Formació Continua en Temps de COVID-19 amb la col·laboració dels 14 col·legis de logopedes autonòmics.


Places limitades per ordre d'inscripció.
Reserva de plaça: 10 €/sessió.
FORMACIÓ ONLINE I WEBINARS GRATUÏTS

A l'apartat de Formació Externa del web del CLC trobareu enllaços a la Formació online i Webinars Gratuïts que ofereix La Intercol·legial.
BIZBARCELONA TORNA RENOVAT AMB DOS SALONS EN UN

BIZBARCELONA i el Saló de l'Ocupació sumen esforços i se celebraran conjuntament per primera vegada els dies 21, 22 i 23 de setembre.

El registre a ambdós esdeveniments és gratuït. 
RECORDATORI: BEQUES SUPORT EDUCATIU CURS 2020-2021

Oberta la convocatòria d'ajudes per a l'alumnat amb necessitats específiques de suport educatiu per al curs 2020-2021.

Termini de presentació de sol·licituds: 30 de setembre.
AJUNTAMENT DE BARCELONA

A partir del mes d'octubre, l'Ajuntament de Barcelona començarà a substituir, de manera gradual, les notificacions en paper per comunicacions electròniques.

Per poder rebre un avís cada vegada que l?Ajuntament dipositi una notificació, és imprescindible que l'Ajuntament disposi d'una adreça de correu electrònica, i, si es vol, del número de telèfon mòbil; per a això, cal accedir a ajuntament.barcelona.cat/notificacioelectronica i aportar com a mínim una adreça de correu electrònica.

Has rebut aquest correu com a Logopeda col·legiat/da al CLC
Si desitges donar-te de baixa dels nostres comunicats, pots fer-ho des d'aquí

 

 

 

Informació legal > La informació inclosa en aquest email és CONFIDENCIAL. Si vostè llegeix aquest missatge i no és el destinatari indicat, l'informem que està totalment prohibida qualsevol utilització, divulgació, distribució i/o reproducció d'aquesta comunicació, total o parcial, sense autorització expressa en virtut de la legislació vigent. Si ha rebut aquest missatge per error, li preguem que ens ho notifiqui immediatament per aquesta via i procedeixi a la seva eliminació junt amb els fitxers annexes sense llegir-lo ni gravar-lo.
En virtut d'allò establert a la Llei 15/1999 i la LSSICE 34/2002, l'informem que les seves dades formen part d'un fitxer titularitat de COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La informació registrada s'utilitzarà per informar-li, per qualsevol mitjà electrònic, de les nostres activitats. Vostè pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la següent adreça: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.
En compliment de la Llei 34/2002 d'11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, l'informem que pot revocar en qualsevol moment, de forma senzilla i gratuïta, el consentiment per a la recepció de correu electrònic, enviant un correu electrònic amb la seva sol·licitud a: info@clc.cat

Información legal > La información incluida en este email es CONFIDENCIAL. Si usted lee este mensaje y no es el destinatario indicado, le informamos que está totalmente prohibida cualquier utilización, divulgación, distribución y/o reproducción de esta comunicación, total o parcial, sin autorización expresa en virtud de la legislación vigente. Si ha recibido este mensaje por error, le rogamos que nos lo notifique inmediatamente por esta vía y proceda a su eliminación junto con los ficheros anexos sin leerlo ni grabarlo.

En virtud de lo establecido en la Ley 15/1999 i la LSSICE 34/2002, le informamos que sus datos forman parte de un fichero cuya titularidad es del COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La información registrada se utilizará para informarle, por cualquier medio electrónico, de nuestras actividades. Usted puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la siguiente dirección: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.

En cumplimiento de la Ley 34/2002 de 11 de julio de Servicios de la Sociedad de la Información y del Comercio Electrónico, le informamos que puede revocar en cualquier momento, de forma sencilla y gratuita, el consentimiento para la recepción de correo electrónico, enviando un correo electrónico con su solicitud a: info@clc.cat