RECORDATORI HORARI CLC


Horari d'atenció telefònica de 9 a 15 i de 16 a 18 h.


Horari d'atenció presencial de 9 a 15 h, amb cita prèvia. Podeu demanar cita a info@clc.cat o bé al 93 4878393.

RECORDATORI: ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA

La Sra. Mireia Sala i Torrent, degana del CLC, convoca a tots els col·legiats/des a participar a l'Assemblea General Ordinària que tindrà lloc de forma telemàtica a través de la plataforma Zoom el proper 24 de març.

MONOGRÀFIC: OPTIMIZACIÓN DEL TRACTO VOCAL @Blanquerna


A càrrec de la Inés Bustos - divendres 26 de març de 8 a 14 h en modalitat presencial.

Descompte als col·legiats/des!

FORMACIONS SUBVENCIONADES CONSORCI 2020-2021

Trobareu el calendari d'accions formatives sense cost a l'apartat Formació Externa del Web del Col·legi.
INICI INSCRIPCIONS CURS DE CATALÀ

Us informem que el 29 d'abril comencen els nous cursos de català i la inscripció preferent serà del 8 al 12 d'abril.

Fins a aquesta data podeu sol·licitar prova de nivell enviant un correu a aandreu@cpnl.cat a l'atenció de l'Anna Andreu i us donaran dia i hora per fer-la.
"LA MALALTIA" AL TEATRE LLIURE 

Descompte del 25% en el preu de les entrades per als col·legiats/des fins l'11 d'abril.

Trobareu el codi promocional a l'àrea restringida del Web a Informacions per a col·legiats/des.
BARCELONA DENTAL SHOW ES TRASLLADA A LA TARDOR

L'organització, juntament amb les principals firmes expositores, col·legis professionals, associacions i universitats acorden traslladar l'esdeveniment al 2, 3 i 4 de desembre de 2021.

Adjuntem Nota de Premsa.
COMUNICAT DEL CGCL SOBRE L'ÚS ADEQUAT DE LES MASCARETES

Adjuntem recordatori del Consejo General de Colegios de Logopedas sobre l'ús adequat de les mascaretes durant la teràpia de Logopèdia.

Has rebut aquest correu com a Logopeda col·legiat/da al CLC
Si desitges donar-te de baixa dels nostres comunicats, pots fer-ho des d'aquí

 

 

 

Informació legal > La informació inclosa en aquest email és CONFIDENCIAL. Si vostè llegeix aquest missatge i no és el destinatari indicat, l'informem que està totalment prohibida qualsevol utilització, divulgació, distribució i/o reproducció d'aquesta comunicació, total o parcial, sense autorització expressa en virtut de la legislació vigent. Si ha rebut aquest missatge per error, li preguem que ens ho notifiqui immediatament per aquesta via i procedeixi a la seva eliminació junt amb els fitxers annexes sense llegir-lo ni gravar-lo.
En virtut d'allò establert a la Llei 15/1999 i la LSSICE 34/2002, l'informem que les seves dades formen part d'un fitxer titularitat de COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La informació registrada s'utilitzarà per informar-li, per qualsevol mitjà electrònic, de les nostres activitats. Vostè pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la següent adreça: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.
En compliment de la Llei 34/2002 d'11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, l'informem que pot revocar en qualsevol moment, de forma senzilla i gratuïta, el consentiment per a la recepció de correu electrònic, enviant un correu electrònic amb la seva sol·licitud a: info@clc.cat

Información legal > La información incluida en este email es CONFIDENCIAL. Si usted lee este mensaje y no es el destinatario indicado, le informamos que está totalmente prohibida cualquier utilización, divulgación, distribución y/o reproducción de esta comunicación, total o parcial, sin autorización expresa en virtud de la legislación vigente. Si ha recibido este mensaje por error, le rogamos que nos lo notifique inmediatamente por esta vía y proceda a su eliminación junto con los ficheros anexos sin leerlo ni grabarlo.

En virtud de lo establecido en la Ley 15/1999 i la LSSICE 34/2002, le informamos que sus datos forman parte de un fichero cuya titularidad es del COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La información registrada se utilizará para informarle, por cualquier medio electrónico, de nuestras actividades. Usted puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la siguiente dirección: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.

En cumplimiento de la Ley 34/2002 de 11 de julio de Servicios de la Sociedad de la Información y del Comercio Electrónico, le informamos que puede revocar en cualquier momento, de forma sencilla y gratuita, el consentimiento para la recepción de correo electrónico, enviando un correo electrónico con su solicitud a: info@clc.cat