AVUI ÉS EL DIA INTERNACIONAL DE LA VEU

La teva veu és única, bella, forta, resilient. És cos, és espai i és llum. 

Tracta-la amb cura i, sobretot, gaudeix-la!
MONOGRÀFIC. LA VEU INFANTIL: EDUCACIÓ, AVALUACIÓ I INTERVENCIÓ DELS TRASTORNS VOCALS EN VEU PARLADA I CANTADA

Formació presencial els dies 7, 8 i 9 de maig a la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport Blanquerna-URL.

Descompte als col·legiats/des!
FORMACIONS SUBVENCIONADES CONSORCI 2020-2021

Trobareu el calendari d'accions formatives sense cost a l'apartat Formació Externa del Web del Col·legi.

EL SECTOR DENTAL UNEIX ESFORÇOS AL VOLTANT DE BARCELONA DENTAL SHOW


El Consell Assessor de Barcelona Dental Show s'ha reunit aquesta setmana per perfilar els detalls de la propera cita a la tardor (del 2 al 4 de desembre en el CCIB de Barcelona), on ja han confirmat la seva participació per presentar les seves últimes innovacions i tendències de futur en salut bucodental.


Adjuntem nota de premsa.

AVANTATGES HOTELIUS CLUB


A l'apartat d'avantatges col·legials del web del CLC trobareu els descomptes que us ofereix Hotelius Club.

COMISSIÓ DE DONES I IGUALTAT DE LA INTERCOL·LEGIAL

La Junta de Govern de la Intercol·legial ha aprovat la proposta de creació del Grup d'Expertes Feministes de la Comissió de Dones i Igualtat, amb la incorporació de les següents membres:

- Sra. Núria Castell, exdegana de la UPC, experta en feminisme i molt reconeguda en el món de la informàtica.

- Sra. Teresa Blasi, advocada i presidenta de la Comissió de Dones del Col·legi de l'Advocacia.

- Sra. M. Cinta Pastor, en representació de la Junta del Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona.

FORMACIONS DE LA INTERCOL·LEGIAL


A l'apartat de Formació Externa del Web del CLC trobareu webinars gratuïts en modalitat online que ofereix La Intercol·legial.

CURS: REDACCIÓ COMPRENSIBLE I EFICAÇ D'INFORMES MÈDICS


Adreçat a metges i metgesses de qualsevol especialitat que, preocupats per una bona comunicació metge-pacient, vulguin millorar les seves habilitats en la redacció de l'informe mèdic per afavorir-ne la comprensió i evitar errors d'interpretació. 

Has rebut aquest correu com a Logopeda col·legiat/da al CLC
Si desitges donar-te de baixa dels nostres comunicats, pots fer-ho des d'aquí

 

 

 

Informació legal > La informació inclosa en aquest email és CONFIDENCIAL. Si vostè llegeix aquest missatge i no és el destinatari indicat, l'informem que està totalment prohibida qualsevol utilització, divulgació, distribució i/o reproducció d'aquesta comunicació, total o parcial, sense autorització expressa en virtut de la legislació vigent. Si ha rebut aquest missatge per error, li preguem que ens ho notifiqui immediatament per aquesta via i procedeixi a la seva eliminació junt amb els fitxers annexes sense llegir-lo ni gravar-lo.
En virtut d'allò establert a la Llei 15/1999 i la LSSICE 34/2002, l'informem que les seves dades formen part d'un fitxer titularitat de COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La informació registrada s'utilitzarà per informar-li, per qualsevol mitjà electrònic, de les nostres activitats. Vostè pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la següent adreça: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.
En compliment de la Llei 34/2002 d'11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, l'informem que pot revocar en qualsevol moment, de forma senzilla i gratuïta, el consentiment per a la recepció de correu electrònic, enviant un correu electrònic amb la seva sol·licitud a: info@clc.cat

Información legal > La información incluida en este email es CONFIDENCIAL. Si usted lee este mensaje y no es el destinatario indicado, le informamos que está totalmente prohibida cualquier utilización, divulgación, distribución y/o reproducción de esta comunicación, total o parcial, sin autorización expresa en virtud de la legislación vigente. Si ha recibido este mensaje por error, le rogamos que nos lo notifique inmediatamente por esta vía y proceda a su eliminación junto con los ficheros anexos sin leerlo ni grabarlo.

En virtud de lo establecido en la Ley 15/1999 i la LSSICE 34/2002, le informamos que sus datos forman parte de un fichero cuya titularidad es del COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La información registrada se utilizará para informarle, por cualquier medio electrónico, de nuestras actividades. Usted puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la siguiente dirección: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.

En cumplimiento de la Ley 34/2002 de 11 de julio de Servicios de la Sociedad de la Información y del Comercio Electrónico, le informamos que puede revocar en cualquier momento, de forma sencilla y gratuita, el consentimiento para la recepción de correo electrónico, enviando un correo electrónico con su solicitud a: info@clc.cat