AVANÇ DE FORMACIÓ CONTINUADA - GUARDA'T LA DATA!


13 i 27 d'octubre i 10 i 24 de novembre d'11:00 a 13:00 h (8 hores).

Ponent: Rosa Estopà.

Temàtica: Informe logopèdic.

Títol: L'informe logopèdic: com millorar-ne la redacció per facilitar-ne la comprensió.


21 d'octubre de 16:00 a 19:00 h (3 hores).

Ponent: Valeria Ton.

Temàtica: Tractament del pacient traqueostomitzat.

Títol: Abordaje logopédico del paciente traqueostomizado.


4 de novembre de 10:00 a 13:00 h (3 hores).

Ponent: Gonçalo Leal.

Temàtica: Tartamudesa.

Títol: a determinar.


26 de novembre de 15:00 a 18:00 h (3 hores).

Ponents: Beatriz Valles i Martha Suárez.

Temàtica: Parkinson.

Títol: Evaluación e intervención logopédica de la persona con Enfermedad de Parkinson.


17 de desembre de 15:00 a 17:00 h (2 hores).

Ponent: Stephanie Riera.

Temàtica: Exploració clínica de la disfàgia.

Títol: a determinar.

HORARI CLC


Us informem que des de l'1 de setembre hem tornat amb l'horari de 9:00 a 19:00 h, excepte els divendres que l'horari és de 9:00 a 18:00 h.


Per anar presencialment al Col·legi s'haurà de demanar cita prèvia a través de l'adreça de correu electrònic info@clc.cat o bé per telèfon al 93 487 83 93.

RECORDATORI: CONVOCATÒRIA D'ELECCIONS PER AL DIVENDRES 22 D'OCTUBRE DE 2021


De conformitat amb el que disposa l'article 55 dels Estatuts col·legials vigents, en sessió de 16 de juliol de 2021, la Junta de Govern del CLC ha acordat convocar eleccions per al dia 22 d'octubre de 2021, amb la finalitat de proveir els càrrecs de degà/degana, tresorer/tresorera, sotssecretari/sotssecretària i quatre vocals de la Junta de Govern.

DEFUNCIÓ MONTSERRAT MASSANA i MOLERA

Ha mort als 62 anys la Montserrat Massana i Molera, metgessa i logopeda. Des del CLC donem el nostre condol a la seva família en aquest moment tan especial.
BARCELONA DENTAL SHOW

S'ha obert el registre de visitants per a la primera edició del Barcelona Dental Show, del 2 al 4 de desembre en el CCIB de Barcelona.

Disposeu d'un codi d'invitació per acreditar-vos gratuïtament. Es tracta d'un Premium VIP Pass que dona accés a:

· Zona Expositiva.
· Programa complet de conferències del Congreso Nacional de Odontología Avanzada.
· Clinic Innovation Theatre.
· Sala VIP.
· App de l'esdeveniment disponible en Google Play i Apple Store.
· I moltes activitats més!

Trobareu el codi d'invitació i la resta d'informació a l'àrea restringida del web.
TEATRE POLIORAMA

Fins al 12 de setembre es pot gaudir d'un descompte del 15 % a l'espectacle I WANT YOU BACK- MICHAEL JACKSON, un musical divertit i familiar.

Del 15 al 30 de setembre disposeu d'un descompte del 20 % a l'obra de teatre OVELLES, una comèdia trepidant carregada d'emoció i sorpresa.

Trobareu el codi promocional a l'àrea restringida del web.
COLEGIO PROFESIONAL DE LOGOPEDAS DE CANARIAS 

S'ha obert la col·legiació al Colegio Profesional de Logopedas de Canarias.

COLEGIO DE LOGOPEDAS DE MURCIA


Curs en línia: Intervención para la mejora de la comprensión lectora.

Ponent: Juan Cruz Ripoll.

Dates: 25 i 26 de setembre 2021.

UNESPA OFEREIX UN SERVEI PER A PAL·LIAR ELS EFECTES DE LA PANDÈMIA

La Fundació Salut i Persona obre una línia telefònica d'atenció gratuïta per al personal de centres sanitaris i de residències, i les seves famílies. La iniciativa forma part de 'Estar Preparats', el programa posat en marxa per 107 asseguradores per superar les conseqüències de la COVID-19.

RECORDATORI: BEQUES SUPORT EDUCATIU CURS 2021-2022


Oberta la convocatòria d'ajudes per a l'alumnat amb necessitats específiques de suport educatiu per al curs 2021-2022.


Termini de presentació de sol·licituds: 30 de setembre.

RECORDATORI: TALLERS DE FORMACIÓ EN COMUNICACIÓ AUGMENTATIVA ORGANITZATS PER LA UTAC


Formació en Comunicació Augmentativa de 9 hores durant tot el curs, gratuïta, organitzada des del Departament de Drets Socials i, impartida per professionals de la UTAC, professors de la Universitat de Barcelona.


Inscripcions fins al 17 de setembre de 2021.

RECORDATORI: ONZÈ CONGRÉS ANUAL DE LA ESSD


La Societat Europea per als Trastorns de la Deglució acollirà el seu onzè congrés anual que se celebrarà en línia del 4 al 6 de novembre de 2021.


Més informació a: https://essd2021.org/

CURSOS DE CATALÀ


El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) orienta les empreses en l'ús de la llengua catalana a través de plans de formació a mida, de l'assessorament lingüístic i d'altres serveis que ajuden a prestar un millor servei al client. La finalitat és que les empreses guanyin valor afegit i avancin cap l'excel·lència millorant la competència lingüística dels seus empleats.


Els cursos s'ofereixen en modalitat presencial, semipresencial i en línia. En tots els casos, els aprenents tenen el guiatge i el seguiment de professors experts.

Has rebut aquest correu com a Logopeda col·legiat/da al CLC
Si desitges donar-te de baixa dels nostres comunicats, pots fer-ho des d'aquí

 

 

 

Informació legal > La informació inclosa en aquest email és CONFIDENCIAL. Si vostè llegeix aquest missatge i no és el destinatari indicat, l'informem que està totalment prohibida qualsevol utilització, divulgació, distribució i/o reproducció d'aquesta comunicació, total o parcial, sense autorització expressa en virtut de la legislació vigent. Si ha rebut aquest missatge per error, li preguem que ens ho notifiqui immediatament per aquesta via i procedeixi a la seva eliminació junt amb els fitxers annexes sense llegir-lo ni gravar-lo.
En virtut d'allò establert a la Llei 15/1999 i la LSSICE 34/2002, l'informem que les seves dades formen part d'un fitxer titularitat de COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La informació registrada s'utilitzarà per informar-li, per qualsevol mitjà electrònic, de les nostres activitats. Vostè pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la següent adreça: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.
En compliment de la Llei 34/2002 d'11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, l'informem que pot revocar en qualsevol moment, de forma senzilla i gratuïta, el consentiment per a la recepció de correu electrònic, enviant un correu electrònic amb la seva sol·licitud a: info@clc.cat

Información legal > La información incluida en este email es CONFIDENCIAL. Si usted lee este mensaje y no es el destinatario indicado, le informamos que está totalmente prohibida cualquier utilización, divulgación, distribución y/o reproducción de esta comunicación, total o parcial, sin autorización expresa en virtud de la legislación vigente. Si ha recibido este mensaje por error, le rogamos que nos lo notifique inmediatamente por esta vía y proceda a su eliminación junto con los ficheros anexos sin leerlo ni grabarlo.

En virtud de lo establecido en la Ley 15/1999 i la LSSICE 34/2002, le informamos que sus datos forman parte de un fichero cuya titularidad es del COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La información registrada se utilizará para informarle, por cualquier medio electrónico, de nuestras actividades. Usted puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la siguiente dirección: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.

En cumplimiento de la Ley 34/2002 de 11 de julio de Servicios de la Sociedad de la Información y del Comercio Electrónico, le informamos que puede revocar en cualquier momento, de forma sencilla y gratuita, el consentimiento para la recepción de correo electrónico, enviando un correo electrónico con su solicitud a: info@clc.cat