JUNTA DE GOVERN DEL COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA

Us presentem la nova composició de la Junta de Govern del Col·legi de Logopedes de Catalunya, constituïda el passat dilluns 18 d'octubre de 2021.

El Col·legi agraeix a Victoria González Sánchez, Núria Argelich Iglesias i Núria Plava Valero l'esforç i dedicació al Col·legi durant el temps que han estat ocupant els seus respectius càrrecs i dona la benvinguda a Wencke Brauns, Lucía López Baños, Paula Resina Curado i Esther Vallès Garcia com a noves membres de la Junta de Govern. Així mateix, agraeix a Núria Oriol Peregrina i Judit Guim Tarruella la disposició a seguir formant part de la Junta de Govern i felicita Mireia Sala Torrent per la seva reelecció com a degana del Col·legi de Logopedes de Catalunya.

AVANÇ DE FORMACIÓ CONTINUADA - GUARDA'T LA DATA!


17 de desembre de 15:00 a 17:00 h (2 hores).

Ponent: Stephanie Riera.

Temàtica: Exploració clínica de la disfàgia.

Títol: a determinar.

RECORDATORI: BARCELONA DENTAL SHOW

S'ha obert el registre de visitants per a la primera edició del Barcelona Dental Show, del 2 al 4 de desembre al Centre de Convencions Internacional de Barcelona.

Disposeu d'un codi d'invitació per acreditar-vos gratuïtament. Es tracta d'un Premium VIP Pass que dona accés a:

· Zona Expositiva.
· Programa complet de conferències del Congreso Nacional de Odontología Avanzada.
· Clinic Innovation Theatre.
· Sala VIP.
· App de l'esdeveniment disponible en Google Play i Apple Store.
  
Trobareu el codi d'invitació i la resta d'informació a l'àrea restringida del web.
COL·LEGI DE LOGOPEDES DE LES ILLES BALEARS

Curs en línia: Abordatge logopèdic en patologies neurodegeneratives
Ponent: José Carlos Fernández 
Data: 27 de novembre de 2021

Has rebut aquest correu com a Logopeda col·legiat/da al CLC
Si desitges donar-te de baixa dels nostres comunicats, pots fer-ho des d'aquí

 

 

 

Informació legal > La informació inclosa en aquest email és CONFIDENCIAL. Si vostè llegeix aquest missatge i no és el destinatari indicat, l'informem que està totalment prohibida qualsevol utilització, divulgació, distribució i/o reproducció d'aquesta comunicació, total o parcial, sense autorització expressa en virtut de la legislació vigent. Si ha rebut aquest missatge per error, li preguem que ens ho notifiqui immediatament per aquesta via i procedeixi a la seva eliminació junt amb els fitxers annexes sense llegir-lo ni gravar-lo.
En virtut d'allò establert a la Llei 15/1999 i la LSSICE 34/2002, l'informem que les seves dades formen part d'un fitxer titularitat de COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La informació registrada s'utilitzarà per informar-li, per qualsevol mitjà electrònic, de les nostres activitats. Vostè pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la següent adreça: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.
En compliment de la Llei 34/2002 d'11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, l'informem que pot revocar en qualsevol moment, de forma senzilla i gratuïta, el consentiment per a la recepció de correu electrònic, enviant un correu electrònic amb la seva sol·licitud a: info@clc.cat

Información legal > La información incluida en este email es CONFIDENCIAL. Si usted lee este mensaje y no es el destinatario indicado, le informamos que está totalmente prohibida cualquier utilización, divulgación, distribución y/o reproducción de esta comunicación, total o parcial, sin autorización expresa en virtud de la legislación vigente. Si ha recibido este mensaje por error, le rogamos que nos lo notifique inmediatamente por esta vía y proceda a su eliminación junto con los ficheros anexos sin leerlo ni grabarlo.

En virtud de lo establecido en la Ley 15/1999 i la LSSICE 34/2002, le informamos que sus datos forman parte de un fichero cuya titularidad es del COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La información registrada se utilizará para informarle, por cualquier medio electrónico, de nuestras actividades. Usted puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la siguiente dirección: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.

En cumplimiento de la Ley 34/2002 de 11 de julio de Servicios de la Sociedad de la Información y del Comercio Electrónico, le informamos que puede revocar en cualquier momento, de forma sencilla y gratuita, el consentimiento para la recepción de correo electrónico, enviando un correo electrónico con su solicitud a: info@clc.cat