BARCELONA DENTAL SHOW

El Col·legi organitza la taula rodona "Casos Clínicos Interdisciplinarios en Odontopediatría, Ortopedia Orofacial, Ortodoncia y Logopedia: ¿Cuándo Actuar?" al Congreso Nacional de Odontología Avanzada. La Diana Grandi en serà la moderadora.

Trobareu el codi d'invitació per a logopedes col·legiats i la resta d'informació a l'àrea restringida del web.
COLEGIO DE LOGOPEDAS DE MADRID

Curs en línia: Actualización en intervención de la Patología vocal. Trabajo interdisciplinario del ORL y Logopeda
Ponents: Isabel Cardoso i Carolina Vittar
Dates: 26 i 27 de novembre de 2021
COLEGIO DE LOGOPEDAS DE CASTILLA LA MANCHA

Curs en línia: Cómo liderar programas grupales de formación para familias de niños y niñas con TEA basados en la metodología Hanen
Ponent: Carmen Monsalve 
Dates: 22 i 29 de gener de 2022
EL PAPEL DEL LOGOPEDA EN LA LARINGECTOMÍA TOTAL - QUÉ HACER

Webinar gratuït i en línea organitzat per Atos Medical i amb la col·laboració de l'Hospital Clínic de Barcelona i el Consejo General de Colegios de Logopedas de España, sobre El papel de la logopedia en la laringectomía total. Qué hacer, que es durà a terme via Zoom el dijous 18 de novembre de 16.00 a 19.00 horas.
BIZBARCELONA 2021

Del 9 a l'11 de novembre es durà a terme el saló Bizbarcelona (Pavelló 8 - Fira de Barcelona), on la Intercol·legial participa amb un espai propi i amb el www.networkingprofessional.cat , un punt de trobada per a empreses, professionals i col·legiats i col·legiades de tots els sectors.

El dia 9 de novembre, de 10:00 a 14:00 h, tindrà lloc el Networking amb hores concertades; els inscrits rebran una agenda personalitzada amb l'horari de les seves entrevistes.

Els anuncis publicats es projectaran a l'espai durant els tres dies de saló.

Has rebut aquest correu com a Logopeda col·legiat/da al CLC
Si desitges donar-te de baixa dels nostres comunicats, pots fer-ho des d'aquí

 

 

 

Informació legal > La informació inclosa en aquest email és CONFIDENCIAL. Si vostè llegeix aquest missatge i no és el destinatari indicat, l'informem que està totalment prohibida qualsevol utilització, divulgació, distribució i/o reproducció d'aquesta comunicació, total o parcial, sense autorització expressa en virtut de la legislació vigent. Si ha rebut aquest missatge per error, li preguem que ens ho notifiqui immediatament per aquesta via i procedeixi a la seva eliminació junt amb els fitxers annexes sense llegir-lo ni gravar-lo.
En virtut d'allò establert a la Llei 15/1999 i la LSSICE 34/2002, l'informem que les seves dades formen part d'un fitxer titularitat de COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La informació registrada s'utilitzarà per informar-li, per qualsevol mitjà electrònic, de les nostres activitats. Vostè pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la següent adreça: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.
En compliment de la Llei 34/2002 d'11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, l'informem que pot revocar en qualsevol moment, de forma senzilla i gratuïta, el consentiment per a la recepció de correu electrònic, enviant un correu electrònic amb la seva sol·licitud a: info@clc.cat

Información legal > La información incluida en este email es CONFIDENCIAL. Si usted lee este mensaje y no es el destinatario indicado, le informamos que está totalmente prohibida cualquier utilización, divulgación, distribución y/o reproducción de esta comunicación, total o parcial, sin autorización expresa en virtud de la legislación vigente. Si ha recibido este mensaje por error, le rogamos que nos lo notifique inmediatamente por esta vía y proceda a su eliminación junto con los ficheros anexos sin leerlo ni grabarlo.

En virtud de lo establecido en la Ley 15/1999 i la LSSICE 34/2002, le informamos que sus datos forman parte de un fichero cuya titularidad es del COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La información registrada se utilizará para informarle, por cualquier medio electrónico, de nuestras actividades. Usted puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la siguiente dirección: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.

En cumplimiento de la Ley 34/2002 de 11 de julio de Servicios de la Sociedad de la Información y del Comercio Electrónico, le informamos que puede revocar en cualquier momento, de forma sencilla y gratuita, el consentimiento para la recepción de correo electrónico, enviando un correo electrónico con su solicitud a: info@clc.cat