El passat dimarts 2 d'abril, la Mesa Electoral de les eleccions a tots els càrrecs del Comitè Executiu del Consejo General de Colegios de Logopedas va procedir a proclamar la única candidatura presentada, composta per: Presidenta: Sra. Mireia Sala Torrent Vicepresidenta 1a: Sra. Ana Isabel Vázquez Lojo Vicepresident 2n: Sr. Antonio Clemente Ruiz Secretària: Sra. María Carmen Castro Iglesias Vicesecretària: Sra. Laura Fernández-Victorio Alonso Tresorera: Sra. Cristina Peris Hernández. D'acord amb els Estatuts i el calendari electoral aprovat, tots els membres de l'assemblea disposen fins el dia 6 d'abril de 2019 per a procedir a la impugnació de dita proclamació, si ho consideren pertinent.
REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Al registrar-te, acceptes la Política de Privacitat del CLC i l'ús de galetes
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Notícies
NOTÍCIA DEL CLC > DETALL
04 de abril 2019
PROCLAMADA LA CANDIDATURA ENCAPÇALADA PER MIREIA SALA A LES ELECCIONS DEL COMITÈ EXECUTIU DEL CONSEJO GENERAL DE COLEGIOS DE LOGOPEDAS.
El passat dimarts 2 d'abril, la Mesa Electoral de les eleccions a tots els càrrecs del Comitè Executiu del Consejo General de Colegios de Logopedas va procedir a proclamar la única candidatura presentada, composta per:

Presidenta: Sra. Mireia Sala Torrent
Vicepresidenta 1a: Sra. Ana Isabel Vázquez Lojo
Vicepresident 2n: Sr. Antonio Clemente Ruiz
Secretària: Sra. María Carmen Castro Iglesias
Vicesecretària: Sra. Laura Fernández-Victorio Alonso
Tresorera: Sra. Cristina Peris Hernández.

D'acord amb els Estatuts i el calendari electoral aprovat, tots els membres de l'assemblea disposen fins el dia 6 d'abril de 2019 per a procedir a la impugnació de dita proclamació, si ho consideren pertinent.
 
Comparteix aquesta notícia
Multimèdia