REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Al registrar-te, acceptes la Política de Privacitat del CLC i l'ús de galetes
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici >
Actualitat i notícies destacades · Veure totes (44)
 • 13 de setembre 2019
  ELECCIONS 2019
  En el transcurs del procés electoral per a proveir els càrrecs de Sotsdegà / Sotsdegana, Secretari / Secretària, Comptador / Comptadora i tres Vocals del CLC que es va iniciar el 12 de juliol de 2019, només s'ha presentat una única candidatura conjunta per a cada un dels diferents càrrecs. Aquesta candidatura ha estat proclamada i ha quedat automàticament elegida. Veieu document adjunt.
 • 12 de setembre 2019
  EL CLC EN LA PUBLICACIÓ ESPECIAL DE L'11 DE SETEMBRE DEL DIA (...)
 • 01 de agost 2019
  BEQUES CURS 2019-2020
  Publicada la convocatòria d'ajuts per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu per al curs acadèmic 2019-2020. Termini de sol·licitut fins el 26 de setembre. http://bit.ly/Beques-curs19-20
 • 29 de juliol 2019
  CURSOS SUBVENCIONATS (SENSE COST)
  A través del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, hem tingut accés a diferents cursos subvencionats (sense cost) per als nostres col·legiats. Aquests cursos estan destinats a treballadors/es adscrits/es al Règim General, autònoms/es i persones en situació d'atur. https://www.clc.ca (...)
 • 24 de juliol 2019
  TARIFES 2019 SERVEIS LOGOPÈDIA SERVEI CATALÀ DE LA SALUT (SC (...)
  S'ha publicat al DOGC l'Ordre SLT/143/2019, de 15 de juliol, per la qual s'estableixen per a l'any 2019 les tarifes màximes dels serveis de rehabilitació ambulatòria, rehabilitació domiciliària i logopèdia que contracti el Servei Català de la Salut. http://cido.diba.cat/legislacio/9054692/ordre- (...)
 • 16 de juliol 2019
  PRESTACIÓ D'ATENCIÓ SOCIAL A LES PERSONES AMB DISCAPACITAT ( (...)
  Aquesta prestació té per objecte contribuir a les despeses ocasionades per l'adquisició de productes i actuacions destinades a permetre la promoció de l'autonomia personal de les persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial amb mesures compensatòries per tal de millorar-ne la qualitat de v (...)
 • 16 de juliol 2019
  IDDSI EN CATALÀ
  Els documents de la International Dysphagia Diet Standardisation Initiative (IDDSI) s'han traduït al català. Durant tres mesos la traducció estarà disponible a https://iddsi.org/translations/ per a revisions i esmenes. Us animem a fer les vostres aportacions.
 • 16 de juliol 2019
  PRESENTACIÓ DE LA PÍNDOLA INFORMATIVA SOBRE DISFÀGIA
  A iniciativa del Colegio Profesional de Logopedas de Galicia amb la col·laboració del Colegio Oficial de Logopedas de Andalucía, Colegio Profesional de Logopedas de Aragón, Colegio Profesional de Logopedas de Castilla y León, Colegio Profesional de Logopedas de Cantabria, Colegio de Logopedas de Cas (...)
Agenda d'actes · Veure tots (7)