REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Consento el tractament de les meves dades. El Col·legi tractarà les seves dades amb la finalitat d’atendre les seves consultes, reclamacions i resoldre els seus dubtes. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com l’informem a la nostra Política de privacitat i Avís legal.
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC
Consento el tractament de les meves dades. El Col·legi tractarà les seves dades amb la finalitat d’atendre les seves consultes, reclamacions i resoldre els seus dubtes. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com l’informem a la nostra Política de privacitat i Avís legal.
Accedir
Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici >
Actualitat i notícies destacades · Veure totes (167)
 • 10 de març 2021
  RECORDATORI DEL CGCL SOBRE L'ÚS ADEQUAT DE LES MASCARETES
  Adjuntem recordatori del Consejo General de Colegios de Logopedas sobre l'ús adequat de les mascaretes durant la teràpia de Logopèdia.
 • 26 de febrer 2021
  DIA EUROPEU DE LA LOGOPÈDIA 2021
  Acte en motiu del Dia Europeu de la Logopèdia 2021 Conferència gratuïta: Tips para la Telepráctica Logopédica A càrrec de: Amanda Blackwell, SLPD, CCC-SLP Dia: 4 de març 2021 - Horari: de 19 h a 20:30 h Inscripcions: www.logopedes.eventbrite.es
 • 25 de febrer 2021
  NORMATIVA I NOVETATS LABORALS 2021
  Per indicació dels nostres assessors us informem de la normativa d'obligat compliment per a les empreses, així com de les novetats en l'àmbit laboral per aquest exercici 2021. Adjuntem també el document de registre diari de jornada (en cas de no tenir un altre mètode electrònic).
 • 22 de febrer 2021
  PRÒRROGA I MODIFICACIÓ MESURES SALUT PÚBLICA DOGC 20.02.21 (...)
  Dissabte dia 20 de febrer es va publicar al DOGC la Resolució SLT/436/2021, de 19 de febrer, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. En concret, amb aquesta Resoluc (...)
 • 22 de febrer 2021
  CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA
  Benvolguts/des, D'acord amb el que disposen els articles 30 i 32 dels Estatuts del Col·legi de Logopedes de Catalunya publicats al DOGC número 5460 de 8 de setembre de 2009 en relació amb els apartats c), d) i k) de l'article 29 dels Estatuts, i de conformitat amb l'acord pres en la reunió de la (...)
 • 16 de febrer 2021
  SOL·LICITUD DE CANVI DE GRUP DE VACUNACIÓ
  Adjuntem per indicació del Consejo General de Colegios de Logopedas nota de premsa sobre la sol·licitud a la Dirección General de Salud Pública el canvi de grup de vacunació dels logopedes més ajustat a les seves pràctiques clíniques. El CGCL també trasllada a les autoritats competents la preocu (...)
 • 09 de febrer 2021
  NOVES AJUDES AUTÒNOMS
  Per indicació dels nostres assessors us adjuntem el resum de les noves ajudes publicades per l'Estat Espanyol i la Generalitat de Catalunya als treballadors autònoms. Serveis Integrals M. Crous us ofereix fer el tràmit d'aquesta ajuda que tindrà un cost de 60 euros + IVA.
 • 08 de febrer 2021
  PRÒRROGA I MODIFICACIÓ DE MESURES DE SALUT PÚBLICA
  Us informem que dissabte 6 de febrer es va publicar al DOGC la Resolució SLT/275/2021, de 5 de febrer, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. Amb aquesta Resoluci (...)
Agenda d'actes · Veure tots (0)
1