La campanya de comunicació que des del Col·legi de Logopedes es va llançar, a través de mitjans digitals, per donar a conèixer la logopèdia va obtenir molts bons resultats en quasi tots els canals (Facebook, Twitter, YouTube, Outbrain, Display i LinkedIn). Es van aconseguir 2.754.520 impressions, 1.166.969 views, 12.588 visites a la web somlogopedes.cat i més d'11.000 interaccions. Els resultats assolits van duplicar en impressions (191%) i van quadruplicar en reproduccions (396%) els resultats estimats. Després de l'estiu, es tornarà a llançar la campanya en mitjans digitals. Entretant, us demanem la vostra col·laboració per seguir ampliant-ne la difusió. A la web del Col·legi de Logopedes (https://www.clc.cat/ca/area-d-usuaris/que-fa-un-logopeda), podeu trobar i descarregar totes les peces: vídeo de 30", 6 càpsules de 10" (Andrea, Juan, Jordi, Laura, Ona, Pere) i 10 pòsters en format A3. Us convidem compartir els vídeos i a decorar els vostres centres o espais de treball amb els pòsters de la campanya com hem fet a la seu del CLC. A secretaria disposem d'algunes impressions de pòsters que podeu recollir. Fem que la logopèdia arribi a més persones!
REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Consento el tractament de les meves dades. El Col·legi tractarà les seves dades amb la finalitat d’atendre les seves consultes, reclamacions i resoldre els seus dubtes. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com l’informem a la nostra Política de privacitat i Avís legal.
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC
Consento el tractament de les meves dades. El Col·legi tractarà les seves dades amb la finalitat d’atendre les seves consultes, reclamacions i resoldre els seus dubtes. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com l’informem a la nostra Política de privacitat i Avís legal.
Accedir
Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Notícies
NOTÍCIA DEL CLC > DETALL
30 de maig 2019
SEGUIM AMB LA DIFUSIÓ DE LA CAMPANYA: UN LOGOPEDA FA MOLT MÉS DEL QUE PENSES
La campanya de comunicació que des del Col·legi de Logopedes es va llançar, a través de mitjans digitals, per donar a conèixer la logopèdia va obtenir molts bons resultats en quasi tots els canals (Facebook, Twitter, YouTube, Outbrain, Display i LinkedIn). Es van aconseguir 2.754.520 impressions, 1.166.969 views, 12.588 visites a la web somlogopedes.cat i més d'11.000 interaccions.

Els resultats assolits van duplicar en impressions (191%) i van quadruplicar en reproduccions (396%) els resultats estimats.

Després de l'estiu, es tornarà a llançar la campanya en mitjans digitals.

Entretant, us demanem la vostra col·laboració per seguir ampliant-ne la difusió.

A la web del Col·legi de Logopedes (https://www.clc.cat/ca/area-d-usuaris/que-fa-un-logopeda), podeu trobar i descarregar totes les peces: vídeo de 30", 6 càpsules de 10" (Andrea, Juan, Jordi, Laura, Ona, Pere) i 10 pòsters en format A3.

Us convidem compartir els vídeos i a decorar els vostres centres o espais de treball amb els pòsters de la campanya com hem fet a la seu del CLC.

A secretaria disposem d'algunes impressions de pòsters que podeu recollir.

Fem que la logopèdia arribi a més persones!
 
Comparteix aquesta notícia
Multimèdia