El Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats ha publicat el seu informe INSERCIÓN LABORAL DE LOS EGRESADOS UNIVERSITARIOS. CURSO 2013-14 (ANÁLISIS HASTA 2018). Segons aquest informe, el Grau de Logopèdia figura entre les titulacions amb major ocupabilitat. Dels 602 egressats el curs 2013-14, el 51,2% tenien feina al cap d'un any de graduar-se i el 85,4% tenia feina al cap de 4 anys d'haver-se graduat. La branca de Ciències de la Salut és la que presenta entre els seus egressats un major percentatge d'autònoms perquè inclou titulacions amb una alta tendència a exercir per compte propi. En el cas de la logopèdia, al quart any després de graduar-se, 1 de cada 3 logopedes és autònom. D'entre els logopedes que treballen per compte aliè 4 anys després de graduar-se el 43,77% ho fa a jornada completa i el 38,84% a jornada parcial (més de mitja jornada). http://www.ciencia.gob.es/stfls/MICINN/Universidades/Ficheros/Estadisticas/INFORME_INSERCION_2013_14.pdf
REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Al registrar-te, acceptes la Política de Privacitat del CLC i l'ús de galetes
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Notícies
NOTÍCIA DEL CLC > DETALL
11 de juliol 2019
DADES D'OCUPABILITAT
El Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats ha publicat el seu informe INSERCIÓN LABORAL DE LOS EGRESADOS UNIVERSITARIOS. CURSO 2013-14 (ANÁLISIS HASTA 2018).

Segons aquest informe, el Grau de Logopèdia figura entre les titulacions amb major ocupabilitat. Dels 602 egressats el curs 2013-14, el 51,2% tenien feina al cap d'un any de graduar-se i el 85,4% tenia feina al cap de 4 anys d'haver-se graduat.

La branca de Ciències de la Salut és la que presenta entre els seus egressats un major percentatge d'autònoms perquè inclou titulacions amb una alta tendència a exercir per compte propi. En el cas de la logopèdia, al quart any després de graduar-se, 1 de cada 3 logopedes és autònom.

D'entre els logopedes que treballen per compte aliè 4 anys després de graduar-se el 43,77% ho fa a jornada completa i el 38,84% a jornada parcial (més de mitja jornada).

http://www.ciencia.gob.es/stfls/MICINN/Universidades/Ficheros/Estadisticas/INFORME_INSERCION_2013_14.pdf
 
Comparteix aquesta notícia
Multimèdia
Agenda d'actes · Veure tots (7)