Seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, el Col·legi de Logopedes de Catalunya ha instaurat el teletreball a tota la plantilla a partir de dilluns dia 16 de març. Les vostres trucades seran ateses de 10h a 14h i de 15h a 19h. Tanmateix es prega que, en la mesura del possible, feu les vostres consultes per correu electrònic i que no acudiu presencialment a la seu del Col·legi. Us recordem que ahir varem emetre aquests comunicats en relació a l'alerta sanitària que estem vivint: https://www.clc.cat/ca/noticies/10015384/comunicats-davant-l-alerta-sanitaria-provocada-pel-covid-19#home Pel que fa als dubtes que molts de vosaltres teniu respecte si heu de tancar o no les vostres consultes, us recordem que el Col·legi de Logopedes de Catalunya NO és competent per decretar-ne el tancament. L'ordre haurà de venir donada per les autoritats sanitàries competents. Us demanem, per tant, que us mantingueu informats a través dels canals oficials. Caldrà l'esforç i el compromís de tots i totes per fer front a aquesta crisi sanitària, econòmica i social. Seguim a la vostra disposició, Junta de Govern
REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Consento el tractament de les meves dades. El Col·legi tractarà les seves dades amb la finalitat d’atendre les seves consultes, reclamacions i resoldre els seus dubtes. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com l’informem a la nostra Política de privacitat i Avís legal.
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC
Consento el tractament de les meves dades. El Col·legi tractarà les seves dades amb la finalitat d’atendre les seves consultes, reclamacions i resoldre els seus dubtes. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com l’informem a la nostra Política de privacitat i Avís legal.
Accedir
Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Notícies
NOTÍCIA DEL CLC > DETALL
13 de març 2020
EL COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA HA INSTAURAT EL TELETREBALL A PARTIR DE DILLUNS DIA 16 DE MARÇ
Seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, el Col·legi de Logopedes de Catalunya ha instaurat el teletreball a tota la plantilla a partir de dilluns dia 16 de març. Les vostres trucades seran ateses de 10h a 14h i de 15h a 19h. Tanmateix es prega que, en la mesura del possible, feu les vostres consultes per correu electrònic i que no acudiu presencialment a la seu del Col·legi.

Us recordem que ahir varem emetre aquests comunicats en relació a l'alerta sanitària que estem vivint: https://www.clc.cat/ca/noticies/10015384/comunicats-davant-l-alerta-sanitaria-provocada-pel-covid-19#home

Pel que fa als dubtes que molts de vosaltres teniu respecte si heu de tancar o no les vostres consultes, us recordem que el Col·legi de Logopedes de Catalunya NO és competent per decretar-ne el tancament. L'ordre haurà de venir donada per les autoritats sanitàries competents. Us demanem, per tant, que us mantingueu informats a través dels canals oficials.

Caldrà l'esforç i el compromís de tots i totes per fer front a aquesta crisi sanitària, econòmica i social.

Seguim a la vostra disposició,

Junta de Govern
 
Comparteix aquesta notícia
Agenda d'actes · Veure tots (1)