Adjuntem nou comunicat del Consejo General de Colegios de Logopedas i els 14 col·legis de logopedes autonòmics d'Espanya instant a l'Ministeri de Sanitat a que acordi suspendre parcialment l'activitat dels centres i consultes de logopèdia de titularitat privada, suspenent l'activitat assistencial presencial no urgent durant la vigència de l'estat d'alarma i les seves pròrrogues; i per tant, ordeni el cessament de l'activitat presencial a aquests centres i consultes privades. D'aquesta manera, els centres de logopèdia i els logopedes que exerceixin la professió per compte propi que no puguin desenvolupar l'activitat professional a distància perquè o bé no poden realitzar actes terapèutics a distància sense el contacte presencial amb el pacient; o bé no disposen dels EPI imprescindibles per evitar qualsevol possible contagi -perquè hi ha una manca d'ells-, podrien acollir-se als ajuts socials i professionals relacionats amb les mesures urgents extraordinàries fixades pel Reial decret llei 8/2020, de 17 de març, per raó de causa de força major, quan així ho acreditin.
REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Consento el tractament de les meves dades. El Col·legi tractarà les seves dades amb la finalitat d’atendre les seves consultes, reclamacions i resoldre els seus dubtes. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com l’informem a la nostra Política de privacitat i Avís legal.
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC
Consento el tractament de les meves dades. El Col·legi tractarà les seves dades amb la finalitat d’atendre les seves consultes, reclamacions i resoldre els seus dubtes. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com l’informem a la nostra Política de privacitat i Avís legal.
Accedir
Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Notícies
NOTÍCIA DEL CLC > DETALL
02 de abril 2020
EL CONSEJO I ELS 14 COL·LEGIS DE LOGOPEDES SOL·LICITEN DE NOU EL TANCAMENT DE CENTRES
Adjuntem nou comunicat del Consejo General de Colegios de Logopedas i els 14 col·legis de logopedes autonòmics d'Espanya instant a l'Ministeri de Sanitat a que acordi suspendre parcialment l'activitat dels centres i consultes de logopèdia de titularitat privada, suspenent l'activitat assistencial presencial no urgent durant la vigència de l'estat d'alarma i les seves pròrrogues; i per tant, ordeni el cessament de l'activitat presencial a aquests centres i consultes privades.

D'aquesta manera, els centres de logopèdia i els logopedes que exerceixin la professió per compte propi que no puguin desenvolupar l'activitat professional a distància perquè o bé no poden realitzar actes terapèutics a distància sense el contacte presencial amb el pacient; o bé no disposen dels EPI imprescindibles per evitar qualsevol possible contagi -perquè hi ha una manca d'ells-, podrien acollir-se als ajuts socials i professionals relacionats amb les mesures urgents extraordinàries fixades pel Reial decret llei 8/2020, de 17 de març, per raó de causa de força major, quan així ho acreditin.
Comparteix aquesta notícia
Multimèdia