Benvolguts, Benvolgudes, La Junta del CLC és ben conscient que quan aplaudim la tasca dels professionals de la salut ho estem fent per a tots aquells que, en primera línia, ajuden a la població malalta. També als companys logopedes que continuen fent la seva feina, i potser altres feines que se'ls deriven, en àmbits d'hospitals, atenció primària, clíniques, etc. A tots ells, tot el nostre recolzament. Sabem que treballem amb incertesa i que cal adaptar-se dia a dia a allò que des dels Serveis o Unitats orientin. No hi ha guies o protocols d'actuació específics per a nosaltres i, en canvi, compartim gran part del risc d'infecció amb altres professionals. Hem adreçat una carta a la Directora General d'Ordenació i Regulació Sanitària, al Director General de Professionals de la Salut, a la directora de l'Estratègia nacional de l'atenció primària i salut comunitària (ENAPISC) i al director del Pla Director Sociosanitari per tal que en algun moment puguem ser interlocutors en els plans de restabliment de l'activitat i el què això comporta. Hem volgut alertar-los de la nostra preocupació davant el risc de noves pneumònies post extubació en els pacients que han patit COVID-19 i les necessitats de valoracions de la funció deglutòria tant en àrees de risc com un cop donats d'alta. Cal una previsió d'EPIs i de protocols d'actuació per als professionals logopedes que han de fer aquests valoracions. Us adjuntem aquestes cartes i alguns documents que creiem que poden servir-vos. Anirem recopilant, actualitzant i compartint informació amb tots vosaltres. Ànims a tots i cuidem-nos! Junta de Govern
REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Consento el tractament de les meves dades. El Col·legi tractarà les seves dades amb la finalitat d’atendre les seves consultes, reclamacions i resoldre els seus dubtes. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com l’informem a la nostra Política de privacitat i Avís legal.
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC
Consento el tractament de les meves dades. El Col·legi tractarà les seves dades amb la finalitat d’atendre les seves consultes, reclamacions i resoldre els seus dubtes. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com l’informem a la nostra Política de privacitat i Avís legal.
Accedir
Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Notícies
NOTÍCIA DEL CLC > DETALL
09 de abril 2020
LOGOPÈDIA I COVID-19
Benvolguts, Benvolgudes,

La Junta del CLC és ben conscient que quan aplaudim la tasca dels professionals de la salut ho estem fent per a tots aquells que, en primera línia, ajuden a la població malalta. També als companys logopedes que continuen fent la seva feina, i potser altres feines que se'ls deriven, en àmbits d'hospitals, atenció primària, clíniques, etc. A tots ells, tot el nostre recolzament.

Sabem que treballem amb incertesa i que cal adaptar-se dia a dia a allò que des dels Serveis o Unitats orientin. No hi ha guies o protocols d'actuació específics per a nosaltres i, en canvi, compartim gran part del risc d'infecció amb altres professionals.

Hem adreçat una carta a la Directora General d'Ordenació i Regulació Sanitària, al Director General de Professionals de la Salut, a la directora de l'Estratègia nacional de l'atenció primària i salut comunitària (ENAPISC) i al director del Pla Director Sociosanitari per tal que en algun moment puguem ser interlocutors en els plans de restabliment de l'activitat i el què això comporta.

Hem volgut alertar-los de la nostra preocupació davant el risc de noves pneumònies post extubació en els pacients que han patit COVID-19 i les necessitats de valoracions de la funció deglutòria tant en àrees de risc com un cop donats d'alta. Cal una previsió d'EPIs i de protocols d'actuació per als professionals logopedes que han de fer aquests valoracions.

Us adjuntem aquestes cartes i alguns documents que creiem que poden servir-vos. Anirem recopilant, actualitzant i compartint informació amb tots vosaltres.

Ànims a tots i cuidem-nos!

Junta de Govern