https://cutt.ly/MyFqtdo abans de dimecres 3 de juny a les 18h i t'enviarem l'enllaç a la sessió perquè puguis connectar-t'hi. Places limitades per ordre d'inscripció." /> Presentació pública del document
El Col·legi de Logopedes de Catalunya ha editat el document "Pautes per a logopedes per al maneig de la persona amb SARS-CoV-2/COVID-19", redactat per les col·legiades Natàlia Talleda, Alba Badell, Ivet Clemente, Natàlia Fina i Carme López i revisat per les col·legaides Viridiana Arreola i Núria Oriol. Vegeu el document adjunt. Aquestes son les dades de la seva presentació pública: Dia: 4 de juny de 2020 Hora: de 16 a 17 h Lloc: la sessió serà per videoconferència a través de l'aplicació Zoom Programa: - Inauguració de la sessió, a càrrec de Mireia Sala, degana i Núria Duaso, sotsdegana - Presentació del document "Pautes per a logopedes per al maneig de la persona amb SARS-CoV-2/COVID-19", a càrrec de Natàlia Talleda - Diàleg amb les redactores del document Inscriu-te a https://cutt.ly/MyFqtdo abans de dimecres 3 de juny a les 18h i t'enviarem l'enllaç a la sessió perquè puguis connectar-t'hi. Places limitades per ordre d'inscripció.
REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Consento el tractament de les meves dades. El Col·legi tractarà les seves dades amb la finalitat d’atendre les seves consultes, reclamacions i resoldre els seus dubtes. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com l’informem a la nostra Política de privacitat i Avís legal.
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC
Consento el tractament de les meves dades. El Col·legi tractarà les seves dades amb la finalitat d’atendre les seves consultes, reclamacions i resoldre els seus dubtes. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com l’informem a la nostra Política de privacitat i Avís legal.
Accedir
Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Notícies
NOTÍCIA DEL CLC > DETALL
29 de maig 2020
Presentació pública del document
El Col·legi de Logopedes de Catalunya ha editat el document "Pautes per a logopedes per al maneig de la persona amb SARS-CoV-2/COVID-19", redactat per les col·legiades Natàlia Talleda, Alba Badell, Ivet Clemente, Natàlia Fina i Carme López i revisat per les col·legaides Viridiana Arreola i Núria Oriol. Vegeu el document adjunt.

Aquestes son les dades de la seva presentació pública:

Dia: 4 de juny de 2020
Hora: de 16 a 17 h
Lloc: la sessió serà per videoconferència a través de l'aplicació Zoom

Programa:

- Inauguració de la sessió, a càrrec de Mireia Sala, degana i Núria Duaso, sotsdegana

- Presentació del document "Pautes per a logopedes per al maneig de la persona amb SARS-CoV-2/COVID-19", a càrrec de Natàlia Talleda

- Diàleg amb les redactores del document

Inscriu-te a https://cutt.ly/MyFqtdo abans de dimecres 3 de juny a les 18h i t'enviarem l'enllaç a la sessió perquè puguis connectar-t'hi.

Places limitades per ordre d'inscripció.
Documents adjunts
Comparteix aquesta notícia
Multimèdia