GESTIÓ EMOCIONAL DAVANT LA TORNADA A LA FEINA DESPRÉS DE LA CRISI COVID-19 A càrrec de - Dolors Liria Zamora. Psicòloga General Sanitària, psicoanalista i experta en Psicoteràpia. Consultora en lideratge, grups i organitzacions i col·laboradora docent de la Fundació Galatea. Col·laboradora del Servei de Telesuport Psicològic de la Fundaciò Galatea - Diana Barenblit Scheinin. Psicóloga. Especialista en psicología clínica. Psicoanalista. Psicoterapeuta. Col·laboradora del Servei de Telesuport Psicològic de la Fundació Galatea La sessió pretén oferir un espai de reflexió per ajudar a: - Identificar les emocions derivades de la incertesa davant la tornada a la feina durant la desescalada - Identificar i mobilitzar recursos personals dels que ja es disposa i d?altres que puguin ser útils (recomanacions per fer front a la nova situació) Data: 18 de Juny 2020 Hora: de 15.30 a 17 h Inscriu-te a https://bit.ly/3cOJ4Wu abans de dimecres 17 de juny a les 18 h i t'enviarem l'enllaç a la sessió perquè puguis connectar-t'hi.
REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Consento el tractament de les meves dades. El Col·legi tractarà les seves dades amb la finalitat d’atendre les seves consultes, reclamacions i resoldre els seus dubtes. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com l’informem a la nostra Política de privacitat i Avís legal.
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC
Consento el tractament de les meves dades. El Col·legi tractarà les seves dades amb la finalitat d’atendre les seves consultes, reclamacions i resoldre els seus dubtes. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com l’informem a la nostra Política de privacitat i Avís legal.
Accedir
Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Notícies
NOTÍCIA DEL CLC > DETALL
11 de juny 2020
SESSIÓ ASSESSORAMENT COVID-19
GESTIÓ EMOCIONAL DAVANT LA TORNADA A LA FEINA DESPRÉS DE LA CRISI COVID-19

A càrrec de

- Dolors Liria Zamora. Psicòloga General Sanitària, psicoanalista i experta en Psicoteràpia. Consultora en lideratge, grups i organitzacions i col·laboradora docent de la Fundació Galatea. Col·laboradora del Servei de Telesuport Psicològic de la Fundaciò Galatea
- Diana Barenblit Scheinin. Psicóloga. Especialista en psicología clínica. Psicoanalista. Psicoterapeuta. Col·laboradora del Servei de Telesuport Psicològic de la Fundació Galatea

La sessió pretén oferir un espai de reflexió per ajudar a:
- Identificar les emocions derivades de la incertesa davant la tornada a la feina durant la desescalada
- Identificar i mobilitzar recursos personals dels que ja es disposa i d?altres que puguin ser útils (recomanacions per fer front a la nova situació)

Data: 18 de Juny 2020
Hora: de 15.30 a 17 h

Inscriu-te a https://bit.ly/3cOJ4Wu abans de dimecres 17 de juny a les 18 h i t'enviarem l'enllaç a la sessió perquè puguis connectar-t'hi.
 
Comparteix aquesta notícia
Multimèdia