La RESOLUCIÓ TSF/2193/2020, de 9 de setembre, per la qual s'aprova la convocatòria d'ajut directe en favor de les persones treballadores dels centres proveïdors de serveis socials de caràcter residencial amb finançament totalment o parcialment públic, prevista a la disposició addicional segona del Decret llei 24/2020, de 16 de juny, de mesures extraordinàries en matèria de personal (ref. BDNS 523151) exclou els logopedes de la llista de professionals que poden ser-ne beneficiaris (vegeu https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/8222/1811749.pdf). El CLC està preparant un recurs de reposició i necessita recollir dades per acreditar que efectivament hi ha logopedes que compleixen els requisits per obtenir la condició de persona beneficiària de l'ajut especificats al punt 3 de l'annex de dita resolució. Si compliu aquests requisits, preguem contesteu aquest formulari abans de dimecres 16 de setembre. Enllaç: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSezdbjTlV855Y2WoeUHzV5w5lewvcqnLbvgxyQVB4XW9T5lvA/viewform El fet de contestar aquest formulari no substitueix cap tràmit amb l'Administració.
REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Consento el tractament de les meves dades. El Col·legi tractarà les seves dades amb la finalitat d’atendre les seves consultes, reclamacions i resoldre els seus dubtes. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com l’informem a la nostra Política de privacitat i Avís legal.
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC
Consento el tractament de les meves dades. El Col·legi tractarà les seves dades amb la finalitat d’atendre les seves consultes, reclamacions i resoldre els seus dubtes. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com l’informem a la nostra Política de privacitat i Avís legal.
Accedir
Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Notícies
NOTÍCIA DEL CLC > DETALL
15 de setembre 2020
FORMULARI PER A LOGOPEDES QUE TREBALLEN EN CENTRES PROVEÏDORS DE SERVEIS SOCIALS DE CARÀCTER RESIDENCIAL AMB FINANÇAMENT TOTALMENT O PARCIALMENT PÚBLIC
La RESOLUCIÓ TSF/2193/2020, de 9 de setembre, per la qual s'aprova la convocatòria d'ajut directe en favor de les persones treballadores dels centres proveïdors de serveis socials de caràcter residencial amb finançament totalment o parcialment públic, prevista a la disposició addicional segona del Decret llei 24/2020, de 16 de juny, de mesures extraordinàries en matèria de personal (ref. BDNS 523151) exclou els logopedes de la llista de professionals que poden ser-ne beneficiaris (vegeu https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/8222/1811749.pdf).

El CLC està preparant un recurs de reposició i necessita recollir dades per acreditar que efectivament hi ha logopedes que compleixen els requisits per obtenir la condició de persona beneficiària de l'ajut especificats al punt 3 de l'annex de dita resolució.

Si compliu aquests requisits, preguem contesteu aquest formulari abans de dimecres 16 de setembre.

Enllaç: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSezdbjTlV855Y2WoeUHzV5w5lewvcqnLbvgxyQVB4XW9T5lvA/viewform

El fet de contestar aquest formulari no substitueix cap tràmit amb l'Administració.

 
Comparteix aquesta notícia