REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Al registrar-te, acceptes la Política de Privacitat del CLC i l'ús de galetes
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Política de Galetes
Política de Galetes

Definició i funció de les galetes
Una galeta és un fitxer que es descarrega al seu ordinador quan accedeix a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre d’altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, en funció de la informació que continguin i de la forma en què faci servir el seu equip, poden utilitzar-se per reconèixer l’usuari.

Aquest lloc web, igual que la majoria dels llocs a Internet, utilitza galetes per millorar i optimitzar l’experiència de l’usuari. A continuació trobarà informació detallada sobre la tipologia de galetes que fa servir aquest lloc web, sobre cóm pot desactivar-les al seu navegador i cóm bloquejar específicament la instal.lació de galetes de tercers.

Tipologia de galetes que utilitza la pàgina web i la seva finalitat
L’ús de galetes ens permet facilitar la navegació de l’usuari i adaptar la informació i els serveis que oferim als seus interessos i preferències.

Les galetes es poden fer servir tant de manera permanent com temporal (galetes de sessió). Les galetes permanents s’emmagatzemen al seu ordinador o dispositiu mòbil durant un període de temps en cap cas superior a 24 mesos.

Emprem galetes pròpies i de tercers per compilar dades estadístiques de forma agregada mitjançant les dades que ens proporciona el seu ús.

Tractament de les galetes
La informació obtinguda del tractament de les galetes és tractada pel responsable de la Web.

Què passa si es desactiven les galetes
En tot moment pot accedir a la POLÍTICA DE COOKIES per modificar la configuració de les galetes i/o bloquejar la seva instal·lació al dispositiu, però aquest fet pot implicar que algunes funcionalitats quedin deshabilitades, que es pugui veure limitat l'accés a alguns continguts i que la qualitat del funcionament dels serveis es pugui veure afectada.

Actualització de la nostra Política de Galetes
Es possible que actualitzem la Política de Galetes del nostre lloc Web, per aquest motiu li recomanem revisar aquesta política cada vegada que accedeixi al nostre lloc Web amb l’objectiu d’estar adequadament informat sobre cóm i per a què fem servir les galetes. Preguem que tinguin en compte que els navegadors poden també canviar les seves polítiques i la ubicació de la informació.

La Política de Galetes es va actualitzar per última vegada a data 20 de juliol de 2018.